Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Rabatt
Material
Hållbarhet
550 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Caprice har allt du kan tänka dig i skoväg. Detta kvalitetsmärke erbjuder ett stort urval av stövlar, stövletter och vinterskor. Lika populära är de klassiska pumpsen och andra högklackade skor. Därutöver finns ett stort utbud av bekväma sandaler, ballerinas och slip-ins.

Skoföretaget grundades 1990 i Tyskland och har blivit något av branschens high-tech-bolag. Genom åren har man satsat stort på att utveckla ny teknologi som främjar god komfort och ergonomiska kvaliteter. Tack vare speciella innersulor, banbrytande membran och välbalanserad dämpning lever dessa skor upp märkets slogan ”walking on air” – det känns verkligen som att gå på luft. Om komfort är märkets signum är kvalitet dess främsta konkurrensfördel. Kunder världen över har lärt sig att lita på Caprice. Skodesignen kännetecknas av skickligt hantverk, stor omsorg om detaljerna och exklusiv användning av högklassiga material. Därför kan du räkna med att ha glädje av ett par Caprice skor i fler än en säsong.

Gå på luft med damskor från Caprice!

Att välja Caprice är att ta ställning för en högre standard. Vid tillverkningen lämnas inget åt slumpen utan varje sko är ett unikt hantverk som uppfyller företagets högt ställda krav på kvalitet, design och komfort. Innovativa komfortlösningar gör att du slipper skav, ömma fötter och onödig fuktansamling, även efter en lång promenad på stan eller en arbetsdag på kontoret. Caprice skor är gjorda för att användas, vilket du kommer att märka om du införskaffar dig ett par. Stilen är klassisk med stilrena inslag som passar de flesta smaker och klädstilar. Hitta din favoritmodell i Zalandos onlineshop och få beställningen bekvämt hemlevererad med posten. Välj mellan många olika skoslag och modeller. Vi på Zalando ser fram emot att få välkomna dig som kund!

Missa inte:

Mockasiner

Sandaletter

Tofflor

Ballerinaskor