Katalog

Populära filter
5 277 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Mango

Trendkänsla blandat med det stilrena och lättburna kännetecknar varumärket Mango och dess design. Här hittar både stilmedvetna män och kvinnor nyckelplaggen som bär upp garderoben. Det finns också mängder av fina plagg av hög kvalitet för barn som passar både till vardag och till fest. Välj mellan mängder av över- och underdelar, accessoarer och ytterplagg.

Mango står för trendkänsla och kvalitet

De perfekta jeansen i snyggt snitt, byxan som blir favorit i garderoben, och tröjan som passar till det mesta och som du vill bära om och om igen är just sådana plagg du hittar hos Mango. Varumärket lyckas gång på gång med hjälp av väl genomtänkt design att kombinera det allra senaste från catwalken med det lättburna, och sedan skapa plagg som förenar detta i en perfekt symbios. Det rika utbudet av accessoarer, som till exempel väskor och skor, gör det också enkelt att ge looken en alldeles egen prägel. Söker du mångsidiga plagg av hög kvalitet som förstärker din personliga stil är det definitivt hos Mango du ska börja leta. Här finns allt för att bygga upp den perfekta garderoben.

Enkelt att mixa och matcha

Mangos signum är rena linjer och snitt tillsammans med basfärger och klara färgklickar. Det är egenskaper som gör att plaggen blir extra lätta att mixa och matcha. Dra till exempel på dig ett par sköna jeans och kombinera kappan eller rocken i nedtonad färgskala med en överdel i en klar och härlig färg. Sätt sedan ett par trendiga sneakers på fötterna och komplettera med en snygg väska. På ett kick har du fått en outfit som är både spännande, avslappnad och klassisk. Våga också leka med mer oväntade kombinationer, kanske en klänning till byxorna, eller en ledigare tröja under trenchcoaten eller kavajen? Plaggen är helt enkelt byggstenar som hjälper dig att nå dina egna modemål.