Högklackade skor för dam

Populära filter
2 472 artiklar

Ta din stil till nästa nivå med våra högklackade skor för dam

Ett par klackar är ofta det enda som behövs för att ta din outfit från ordinär till glamorös. De är lika snygga till kjol, långbyxor och shorts, och kan ofta ge dig bättre hållning, så att du kan utstråla självförtroende oavsett vart dagen för dig.

I vårt sortiment av högklackade skor för dam finns många sorters modeller. Välj själv om du vill köra på ett par bekväma sandaler med kilklack när du ska ut och roa dig, eller kanske ett par pumps till kontoret.

Lek loss med dina högklackade skor och utmana normerna när du känner för det. Till exempel kan höga klackar ge en intressant look till en klassisk träningsoverall eller till slitna jeans och en stickad tröja med bekväm passform. När vardag möter fest kan vad som helst hända.

Så bär du högklackade skor bekvämt

Många undviker att gå i högklackade skor, eftersom de tycker att det är obekvämt. Och visst finns det en del skor som kanske inte är särskilt sköna att gå i. Men visste du att det finns saker du kan göra för att göra upplevelsen mer behaglig?

Det första du behöver göra är att gå in skorna. Om du märker att de skaver kan du använda skavsårsplåster på hälen eller tårna i förebyggande syfte. Du kan också vrida skorna försiktigt med händerna och på så sätt mjuka upp materialet så att de lättare formar sig efter dina fötter när du går.

En annan sak du kan göra för att skorna ska bli bekvämare är att använda inlägg i framfoten som dämpar stötar och förebygger smärta i fötterna. Du hittar sköna sådana bland våra skotillbehör. Slutligen kan det hjälpa att inte vara helt barfota i skorna. Med en tunn strumpa förhindrar du friktion som leder till skavsår.

Så vårdar du dina högklackade skor

Det är viktigt att regelbundet göra rent och impregnera dina högklackade skor. Kontrollera att produkterna du använder är avsedda för skornas material och var noga med att följa instruktionerna på förpackningarna.

Förvara dina skor på ett skoställ eller i ett skåp. Om du inte använder dem ofta kan det vara en bra idé att använda en skopåse som skyddar dem från damm.

Välj dina skor efter vad du ska göra. Om du ska gå mycket kan det vara bäst att välja skor med en lite lägre klack. Och om du ska gå på en gräsmatta, till exempel om det är dags för en trevlig fest i någons trädgård, så är det bäst att välja breda klackar som inte sjunker ner i gräsmattan.