Katalog

3 562 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Klä ditt barn moderiktigt i kläder från NAME IT

NAME IT är ett klädmärke som tillhör den danska modekoncernen Bestseller A/S. Märket har under de senaste 30 åren producerat barnkläder av hög kvalitet och snygga snitt. Idag har företaget mer än 150 butiker över hela världen och säljer även sina kollektioner på Zalando.

NAME IT producerar kläder för barn i åldrarna 0-16 år och målsättningen är att kläderna skall vara både moderiktiga och prisvärda. Komfort och kvalitet är ledorden som genomsyrar hela verksamheten och den kreativa processen när kläderna tas fram.

Kläderna från NAME IT är enkla i sitt snitt och har en clean look. Det rör sig främst om klassiska modeller med detaljer som ger det där lilla extra. Många av trycken och mönstren hämtar inspiration från de trender som råder i respektive åldersgrupp för tillfället, och kläderna är praktiska och användbara samtidigt som de är riktigt snygga.

Trendigt och praktiskt

När kläderna skapas hämtas inspiration från barnens liv och lekfullhet. Hela världen är en lekplats och den är till för att upptäckas. Kläderna är trendriktiga men ändå så pass originella att du lätt kan ge ditt barn en individuell stil som speglar deras personlighet.

NAME IT har alla typer av kläder, allt från underkläder till overaller, jackor och andra ytterplagg. Här finns kläder för de allra minsta till tweenisarna som själva vill skapa sin egen stil. Låt barnen själva vara med och välja ut de kläder de vill ha så kan du vara säker på att de blir otroligt nöjda och glada.

Denim är ett material som ligger NAME IT varmt om hjärtat och är en stor del av deras produkter. Denim går aldrig ur tiden och i plagg gjorda av detta tyg kommer dina barn alltid vara rätt klädda. Denim är trendigt, snyggt och slitstark. Det sistnämnda är något som är av största vikt när det gäller barnkläder eftersom de är så aktiva och hittar på nya upptåg – kläderna måste helt enkelt hänga med i svängarna och tåla en del tuffa tag.

En bättre värld för våra barn

NAME IT har som målsättning att skapa de bästa förutsättningarna för vår värld, de som arbetar inom företaget och naturligtvis för kunderna. Detta innebär att de ständigt arbetar efter att göra sin produktion så miljövänlig som möjligt.

De lägger ett stort fokus på att endast använda sig av miljövänlig och ekologisk bomull. Detta är bomull som odlas helt utan bekämpningsmedel och konstgödsel, och naturligtvis arbetar även odlarna under humana omständigheter. När du som konsument köper dessa produkter skänker du uppmärksamhet till frågan och stödjer dessutom kampanjen för att öka användningen av ekologisk bomull.

Tack vare att NAME IT värnar så kraftigt om miljön kan du som konsument köpa deras produkter med gott samvete och må bra av vetskapen att du bidragit till det viktiga miljöarbetet. Dessutom känns det tryggt att veta att barnen har kläder gjorda av naturliga material som tagits fram utan att några skadliga ämnen använts i produktionen. För naturligtvis är endast det bästa gott nog för våra små ögonstenar.