Katalog

Populära filter
5 640 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Du som är intresserad av barnmode har väl redan upptäckt coola Name it? Med härliga prints och färgkombinationer som känns rätt har märket blivit en favorit som går hem både hos barn och föräldrar. På Zalando har vi fallit för detta danska märkes förmåga att blanda aktuella trender med det praktiska och användbara. Name it är synonymt med breda kollektioner som enkelt låter dig skapa en komplett barngarderob. Man designar plagg för alla säsonger. Kollektionerna innehåller, utöver vardags- och festplagg, även kläder som härligt mönstrade badkläder samt vind- och vattenavisande allvädersjackor.

För coola kids i alla åldrar

Name it fokuserar på tre åldersgrupper, newborn, mini och kids. Går du i väntans tider eller har du en liten bebis därhemma? Då kan vi rekommendera märkets fina utbud av riktigt mjuka och gosiga plagg för de allra minsta. Här hittar du bodies och pyjamasar i skön bomull. För de lite äldre barnen med spring i benen har Name it tagit fram sköna jeansmodeller och toppar som fungerar för kreativ lek på förskolan. Om du istället har ett lite äldre modemedvetet barn hemma så bör du inte missa Name its utbud av trendiga plagg förr barn upp till 12. Här finner du såväl lättmatchade basplagg att bära under skoldagen som stilrena skjortor och vackra klänningar till festliga tillfällen som avslutningar och kalas. Allt i tilltalande färgkombinationer som barnen själva kan mixa och matcha efter humör.

Trendiga kläder från Name it – för stora och små barn 

Hos Name it hittar du ett brett sortiment med trendiga kläder och lekfulla designer som passar alla åldrar – från de minsta spädbarnen till modemedvetna tonåringar. Plaggen fokuserar på hög komfort och funktion i kombination med modefaktor. 

Lekvänliga plagg som är designade efter barnens behov 

I det breda sortimentet finner du storlekar som sträcker sig från den allra minsta i familjen till tonåringen som vet exakt vilken stil som gäller. Här finns helt enkelt allt du behöver till dina barn, oavsett om du söker en liten body, en tuff klänning eller ett par trendiga jeans. 

Vi älskar barns sprudlande och lekfulla sätt att se världen på, och det är tydligt att Name it har tagit inspiration från barnens perspektiv. Deras kläder är både snygga och lekvänliga, samtidigt som fokus har lagts på kvalitet och funktionalitet. 

Klädernas snygga och funktionella design gör att de passar utmärkt vid såväl lek, som vid mer uppklädda tillfällen. Det gör att du kan hämta ditt barn i skolan och gå till födelsedagskalaset, utan att först behöva åka hem och byta om. Det som alla plagg har gemensamt är att det är barnens behov som är utgångspunkten när kläderna tas fram – äventyret kommer alltid i första hand!

Att tänka på när du handlar barnkläder

Det spelar ingen roll om du ska handla kläder till små eller stora barn, det som är viktigast är att plaggen är sköna, säkra och att de uppmanar till aktivitet. Med kläder från Name it kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter med bra passform som uppskattas av barn i alla åldrar.  

Du och ditt barn kan i lugn och ro välja de plaggen som ni tycker mest om. Ifall ni är ute efter något lekfullt och inspirerande finns det plagg med roliga mönster och motiv, och för dig som söker en mer stilren outfit finns det små skjortor och fina kjolar. Vi rekommenderar att du gör din shopping tillsammans med ditt barn. Har barnet varit med i beslutsprocessen kommer hen säkert känna sig extra fin i kläderna. 

I det breda sortimentet finns det dessutom kläder för alla årstider, oavsett om du är ute efter fluffiga dunjackor, värmande mössor och en regnjacka, eller en baddräkt, svala shorts och en tunn sommarklänning. Du hittar allt du söker hos Name it – samlat på ett och samma ställe.