accountaccountbagbagzalando logomenu

Alla Sveriges favoritmärken

ALLTID GRATIS FRAKT OCH RETUR

100 DAGARS ÖPPET KÖP

Köp av presentkort

Presentkort

AT-NF-Test-MNSNI-Head Den perfekta presenten Sprid ännu mer glädje med våra presentkort i ny design
1. Välj ut det motiv som du helst vill ha 2. Välj summa och skriv en hälsning 3. Välj hur du vill att kortet ska skickas

 • VÄLJ SUMMA
 • (267 Tecken kvar)
 • 3. Välj hur du vill att kortet ska skickas
  • *
  • *
  • *
  • *
   *
* Obligatoriskt fält.
Varukorg
Din korg är tom - men så behöver det inte vara
Antal 0 Presentkort
Pris 0 kr
inkl. moms och frakt

För företag: Köp en present dina anställda verkligen vill ha! Kontakta orders.giftvouchers@zalando.de för att köpa fler än 10 presentkort.

Presentkort online – Så sprider du Zalandoglädjen till dina nära och kära!

Ett presentkort är den perfekta presenten, till både födelsedagar och som julklapp, men även till bröllopsdagar, firmafester eller som en spontan gåva till någon du håller kär. Med ett presentkort kan du skänka mycket glädje utan att behöva oroa dig för att någon annan ger samma present, eller att mottagaren helt enkelt inte gillar din överraskning. Släkt och vänner, pojkvänner och flickvänner – alla kan hitta något passande på Zalando, så varför ska du då välja produkt när du kan överlåta det till den lyckliga som ska firas? Alla blir nöjda och glada och det är precis lika enkelt som det låter: Du väljer vilket motiv du vill ha bland våra presentkortsmallar, fyller i värde, givare, mottagare och en personlig hälsning, sedan skickar vi presentkortet via mail! Du kan alltså köpa ditt presentkort online och låta mottagaren njuta av Zalandos enastående utbud av skor, kläder, accessoarer, heminredning och sportprylar. Presentkort på kläder funkar alltid och vill du att presentkortet används till nåt särskilt, som t.ex. underkläder eller en handväska, kan du alltid skriva det i ditt personliga meddelande. Vår butik är full av härliga skor och kläder från de främsta varumärkena som bara väntar på att shoppas. Så ge bort ett presentkort från Zalando för dubbel glädje!