Kashmirtröjor för dam

Populära filter
1 658 artiklar

Mjuka och sköna kashmirtröjor för dam

Kashmirtröjan är ett underbart basplagg som passar in i alla garderober. Det bästa med den här typen av tröja är att den finns i så många varianter, vilket gör att alla kan hitta en produkt som passar dem. Samtidigt kan du vara säker på att alla artiklar i den här kategorin erbjuder samma härlig värme och mjuka känsla mot huden. Här på Zalando hittar du kashmirtröjor från alla dina favoritmärken.

En kashmirtröja kan se ut i princip hur som helst. Vad gäller passform kan du till exempel välja mellan figursydda eller rymligare modeller, om tröjan ska ha långa eller korta ärmar och vilken typ av halsringning du vill att den ska ha. Tröjan kan vara enfärgad, multifärgad, mönstrad, eller så väljer du en variant där mönstret framträder i stickningen.

Upptäck kashmirtröjor av hållbar kvalitet för dam

Den här produktkategorin innehåller många artiklar som producerats på ett hållbart sätt. Ett stort antal kashmirtröjor i vårt sortiment bär märkningarna Global Organic Textile Standard eller Global Recycle Standard. Det innebär att tröjorna producerats med minst 95% ekologiskt material respektive att minst 50% av materialet i produkten är återvunnet. Båda märkningar betyder också att hela tillverkningsprocessen genomförs med hänsyn till både miljö och människor.

Produkter gjorda med ekologiska material bidrar till en tillverkningsprocess med färre syntetiska bekämpningsmedel och gödningsmedel, vilket i sin tur sparar på vattenåtgången. Att köpa en tröja gjord av återvunna material motverkar svinn och sparar energi. En annan återkommande miljömärkning är Responsible Wool Standard. När du väljer kashmirtröjor av hållbar kvalitet till dam med den här märkningen stöttar du respektfull djurhållning och omsorg gentemot naturen.

Tröjan som passar alla tillfällen

Kashmir är ett material med unika egenskaper som gör det användbart året runt. Plagg gjorda i kashmir är mycket effektiva när det gäller att isolera värme, och passar därför perfekt när det är kallt ute. Samtidigt har materialet en inneboende lätthet som gör det praktiskt även under varma säsonger. En annan härlig egenskap är att kashmir blir mjukare för varje användning.

Tröjor i kashmir passar både till vardags och fest, och kan bäras på många olika sätt. Prova till exempel att kombinera en kashmirtröja med en kavaj och valfria byxor dagtid, och att sedan lägga undan kavajen och byta ut byxorna mot en kjol i ett snyggt kontrasterande material till kvällen. Dagar hemma i soffan rekommenderar vi att du avnjuter iförd en lyxig huvtröja i kashmir.