Faq | Betalning | Fakturabetalning

Fakturabetalning

Hur mycket ska jag betala?

 

Här nedanför ser du dina tre senaste obetalda beställningar.

Kom ihåg att du måste gå in på Mina beställningar för att se om du har fler obetalda fakturor. Det öppna beloppet uppdateras när vi mottar en betalning eller en retur. Kom ihåg att det kan ta upp till fem dagar för din betalning att nå oss, och upp till 14 dagar innan vi registrerar din retur.

När förfaller min faktura?
Du har 30 dagar på dig att betala din faktura, räknat från den dagen vi skickar din beställning. Om du inte betalar i tid, kommer det att skickas betalningspåminnelser till dig.

Hur får jag min faktura?
Du får den i bekräftelsemejlet som du får när du har lagt din beställning.

Måste jag betala för varor jag returnerar?
Om du returnerar varor inom 30 dagar, räknat från den dagen vi skickar din beställning, behöver du inte betala för dem. Du kan då dra av summan för dem från fakturan och endast betala för de varor som du behåller. När returen kommit fram så får du en returbekräftelse via mejl. I det mejlet står det med om det finns något kvar att betala för fakturan.

Hur betalar jag min faktura?
Betalningsmottagare: Zalando Payments GmbH
Bankgiro: 852-7541
Referensnummer: Ditt beställningsnummer

Zalando använder sig inte av OCR-nummer. Uppge därför beställningsnumret som referens i meddelandefältet.

Du godkänner att säljaren kan överlåta sin fordran på betalning till tredje parter, i synnerhet till Zalando Payments GmbH.

Kan jag slå ihop fakturor?
Nej. Vi ber dig betala varje faktura separat.

Mina beställningar levererades i ett och samma paket, kan jag betala dem tillsammans?
Det är tyvärr inte möjligt. Även om flera beställningar levereras tillsammans måste varje beställning betalas separat genom att ange beställningsnumret för den beställning du vill betala i meddelandefältet. Detta säkerställer att din betalning bokförs korrekt i vårt system.

Hur väljer jag faktura som betalningssätt?
Du väljer betalningsmetod i steg 2 i check-outen. Använder du faktura för första gången fyller du här i ditt personnummer enligt följande format: ÅÅMMDD-XXXX.
När du skriver in ditt personnummer gör vi en automatisk kreditupplysning (oavsett om du senare genomför köpet eller inte). Det namn du har angett på din fakturaadress måste också överensstämma med det namn du har fyllt i på din leveransadress.

Varför kan jag inte välja faktura som betalsätt?
Vid varje beställning kontrolleras de olika kriterierna som behövs för transaktionen och dina möjliga betalningssätt uppdateras då. Kundtjänsten har tyvärr ingen möjlighet att påverka eller förutse tillgängliga alternativ.

 


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.