Vinterskor

Populära filter
842 artiklar
zzaidane
zzaidane
4 artiklar

Varmfodrade vinterskor för hela familjen

På Zalando hittar du ett brett utbud av sköna vinterskor som klarar av att stå emot både regn och snö. Vårt sortiment inkluderar många välkända märken som håller fötterna varma under hela vintersäsongen.

Letar du efter ett par fodrade vinterkängor att bära under kyliga vinterdagar? Eller vill du hellre ha ett par stilrena stövlar att använda både till vardags och under festliga tillfällen? Kanske är familjens yngsta medlemmar i behov av mjuka lära-gå skor att utforska världen i? Oavsett av vilka anledning du behöver nya skor så finns det en stor chans att du kommer hitta dina nya favoriter på Zalando.

För oss är design och funktionalitet lika viktigt. Därför kan du alltid räkna med att hitta ett brett utbud av bekväma och stilrena skor i olika prisklasser. Välj och vraka bland låga chelseaboots, rejäla vinterkängor med rundad tå och snörning, eller satsa på ett par stilrena varianter med platt sula som är mycket lätta att både sätta på och ta av från foten.

Skor i skinn, konstläder och ull

Vinterskorna i vårt sortiment är tillverkade av flera olika material, från varmt ull, till äkta och slitstarkt skinn. Självklart finns det också modeller som är tillverkade av konstläder och syntetiska material i kollektionerna.

Gillar du färgglada skor som verkligen lyser upp i vintermörkret? Då får du inte ensam. Missa inte vårt utbud av modeller i trendiga nyanser som lila, gult och brunt, som definitivt står ut ur mängden. Även sortimentet av vinterskor för barn erbjuder många glada färger och mönster som rosa, blått och grönt.

Du som tycker att hållbarhet är en avgörande faktor vid köp av nya vinterskor behöver inte oroa dig. Hos oss kan du fynda ett brett utbud av produkter som är framtagna på ett schysst sätt, oavsett om det gäller minskade utsläpp, företag som har valt att minska sitt vattenanvändande i utvalda kollektioner eller som helt enkelt väljer att använda mer miljövänliga material i tillverkningen av sina produkter.

Praktiska och moderiktiga detaljer

På Zalando hittar du ett brett utbud av vinterskor med snygga och moderna detaljer. Varför inte välja ett par som är utsmyckade med vackra remmar eller prydnande knappar i trä? Vissa skor som är framtagna för mindre barn har dessutom praktiska spännen som gör att produkterna sitter riktigt bra på foten.

Storlekarna sträcker sig från storlek 15 som passar de allra minsta, till modeller som går upp till storlek 52. Därmed är det enkelt och smidigt att klicka hem era nya favoriter för hela familjen.