Katalog

Populära filter
1 515 artiklar
felix
felix
5 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket
monsofi
monsofi
4 artiklar

Nå nya höjder i ett par Jordan

Bli en del av traditionen och testa dina vingar i ett par skor från Jordan. Med sina laddade sulor och kaxiga detaljer signalerar skorna från det här varumärket samma säkra attityd som inspirerade det allra första paret. Om det är den ursprungliga, retro-looken du är på jakt efter, välj ett par höga sneakers i rött och svart. Vi lovar att du kommer att få uppskattande blickar från andra sneakerheads som kan varumärkets historia. Och för dig som föredrar att hålla dig till nutidens trender finns ingen anledning till oro, med varumärkets nya varianter följer nämligen precis samma ikoniska aura.

Det breda utbudet av skor från Jordan ger dig ett par som är rätt vid varje tillfälle. Bland inomhusskorna finns till exempel modeller som passar perfekt till sporter där du behöver grepp och stabilitet, men också flexibilitet för att kunna röra dig in i nästa steg. Varumärkets stilsäkra sneakers passar perfekt i vardagen och kommer att tillföra en fräsch, sportig känsla till varje look. Du som vill använda dina skor till att uttrycka karaktär kommer också att hitta ett hav av möjligheter bland märkets färgstarka, omfångsrika och rundade modeller.

Där mode och sport möts

Jordan erbjuder allt som krävs för att du ska kunna genomföra din träning, och mer därtill. I varumärkets kollektion hittar du till exempel leggings, shorts och toppar i sköna funktionsmaterial gjorda för rörelse, som dessutom ventilerar ut värme och absorberar fukt för en torr och fräsch känsla. Här hittar du såklart också basketlinnen som ger dig det lyft du behöver för att nå korgen. Bland märkets klädesplagg återkommer de traditionella färgerna rött och svart, men du kan också göra nostalgiresan till 1980-talet med hjälp av plagg i blandade pastellfärger. Glöm inte att köpa ett matchande set till familjens yngre medlemmar.

Kollektionen av kläder från Jordan sträcker sig bortom träningslokalen, och bjuder in dig till att sätta ihop unika kombinationer. Matcha sköna huvtröjor med träningsbyxor för en avslappnad men sportig look. Tillsammans med ett par Jordan-sneakers vinner du varje match. Upptäck även varumärkets unika plagg i form av till exempel jackor, overaller och kjolar som speglar den självsäkra attityden och suddar ut gränserna mellan sport och vardagsmode. Låt dig inspireras av produkter från det här varumärkets kollektion och bygg på dem med favoriter från din egen garderob. Endast fantasin sätter gränserna.

Mode som inspirerar

Oavsett om du letar efter utrustning till träning eller kläder och skor för vardagen har Jordan produkterna som behövs för att tillföra karaktär. Starka färger, nytänkande plagg och skor som lämnar djupa intryck genomsyrar varumärkets utbud. Jordan kombinerar den uttrycksfulla attityden med bekväma och funktionella kläder och skor som hjälper dig att nå dina mål. Varumärkets träningskläder är framtagna i följsamma material som även låter tyget andas så du kan fortsätta längre och behålla den torra känslan. Det spelar ingen roll hur din träning ser ut, i Jordans kollektion finns plagg som stöttar alla former av aktivitet, genom årets alla månader.

Med kläder och skor från Jordan blandar du det bästa från sportmode och vardagsmode till ett helt unikt uttryck. Experimentera med att matcha sportiga plagg med märkets övriga produkter för att hitta kombinationer du inte upptäckt tidigare. Det kommer i sin tur att ge idéer kring hur du kan kombinera ihop saker som redan finns i dina skåp. I det här varumärkets utbud hittar du basplagg att bygga upp garderoben med, men även kläder och skor som kommer att tillföra färg och mönster till dina outfits. När det gäller att dra gränsen mellan sportkläder och övrigt mode är det du som bestämmer. Det är du som sätter spelreglerna.