Katalog

Populära filter
3 572 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Tyska Anna Field är det chicka märket som levereras till alla fashionistor direkt från Europas modemecka Berlin. Det är i denna storstad allt händer just nu och detta märke följer med i alla de senaste svängningarna. Anna Field tillhandahåller de rådande och kommande trenderna men med en egen ingång till säsongens riktningar inspirerat av det senaste som händer inom modevärlden. Låt dig förföras av ett brett sortiment av moderiktiga plagg att kombinera till kreativa outfits som klär just dig. Här finns objekten som gör dig unik utifrån personlighet för alla tillfällen i livet.

Chicka basplagg med en twist från modestaden Berlin

Låt dig hänföras av högsta mode och de senaste trenderna från staden där allt händer just nu. Modemedvetna kvinnor från hela världen reser till Berlin för att inspireras och dras med av denna pulserande huvudstad. Det är inte för intet som Berlin sätter de hetaste trenderna på modekartan just nu och som deklarerar vartåt modet är på väg för en lång tid framöver. I plagg från Anna Field tillåts du med enkelhet att bli en del av modevärldens innersta krets. Stilen är till synes minimalistisk men alltid med en twist vad gäller sömnad eller mönsterkonstruktion. Fantasin vet inga gränser när det kommer till designen.

Anna Field - kvinnliga kläder för samtliga tillfällen i livet

Unna dig plagg som smickrar din figur och uppfylls av hur enkelt det är att klä sig stilmässigt i märkets kläder. De vet hur världsvana och modemedvetna kvinnor i nuet vill klä sig. Kollektionerna riktar sig till moderna kvinnor som med lätthet går direkt från kontoret till afterworken utan en tanke på att byta om. Anna Field är som skapat för kvinnor som vill ha ut mer av varje dag och som vägrar att kompromissa med sin stil. Här görs det aldrig några undantag, utan klädsortimentet besitter en bredd som alltid tar dig från vardag till fest. Känn dig alltid lika delar kvinnlig som bekväm i den moderiktning som kläderna levererar. Lev ut din femininitet och förena den med dina favoriter ur den senaste kollektionen för bästa resultat. Möt framtidens catwalk i Anna Field.

Missa inte: