Katalog

Populära filter
2 744 artiklar
mhoolan
mhoolan
10 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Glid genom livet med Vans

Vans skor skapades från början för skejtare, men nu för tiden bärs de av alla som vill ha ett par sköna, slitstarka skor. Deras skor ger en intressant twist till din outfit, ofta med intressanta mönster och färgkombinationer.

Den ikoniska, tjocka gummisulan ger en avslappnad look så att du kan glida genom vardagen med stil. Oavsett om du går eller skejtar ger skorna det stöd och dämpning du behöver. Förutom deras ikoniska skejtsko har Vans även andra sorters höga och låga sneakers med mjukare sulor, samt tofflor som är perfekta när du ska hänga på stranden.

Så väljer du rätt par av Vans skor

Men hur väljer man egentligen skor när det finns så många snygga modeller? Ett tips är att ta en titt i din garderob. Vilka färger brukar du ha på dig? Försök identifiera en eller två färger som du märker går som en röd tråd. Ju fler plagg dina skor matchar, desto oftare kan du ha dem på dig.

En annan sak du kan göra är att fundera över om du ska ha enfärgade eller mönstrade skor. Även här hjälper det att se över vilka kläder du har. Om du har många mönstrade plagg så kan det vara en fördel att köpa ett par enfärgade skor, eftersom det kan bli svårare att kombinera en outfit om skorna har ett mönster som inte funkar med kläderna. Om du däremot har många enfärgade plagg kan ett par mönstrade skor vara precis det som behövs.

Upptäck kläder och accessoarer med attityd

Vans har förstås inte bara skor. Du kan komplettera din skejtinspirerade look med häftiga t-shirts, ryggsäckar och kepsar. Sätt pricken över i med ett par stilrena solglasögon. De har också sköna strumpor som sticker upp snyggt över sneakerskanten.

Vans är ett märke som fungerar för hela familjen. De har produkter för både herr, dam och barn. Och ryggsäckarna är mycket populära att använda som skolväska för både barn och ungdomar.

Passar perfekt med:

Mössor

Baggyjeans

Hoodies

Solglasögon

Halsband