Katalog

Populära filter
2 967 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Blundstone har klassiska boots för alla tillfällen

Det australiensiska märket Blundstone har tillverkat stilsäkra boots av bra kvalitet i en bra bit över hundra år. Deras eleganta, stilrena design i kombination med skornas praktiska funktion, har gjort att bootsen blivit en riktig klassiker på marknaden för skor.

Praktiskt och trendigt på samma gång

Är du ute efter ett par skor som passar i alla typer av väder och sammanhang. så är Blundstone definitivt någonting för dig. Oavsett om du befinner dig i naturen eller på gågatan i stan, i regnväder eller i strålande sol, så är bootsen ett snyggt och modernt val. Skorna är tillverkade i ett hållbara, bra material och är framtagna för att vara både bekväma och så användbara som möjligt. Tar du hand om dina boots så kommer de garanterat att vara dig trogna under många år framöver.

Förutom att vara praktiska och klara yttre påfrestningar, så levererar bootsen även när det gäller utseende. Den klassiska modellen signalerar stilmedvetenhet och attityd. Den smarta lösningen med elastiskt resår i sidan gör dessutom att du enkelt trär av och på dina boots. 

Bootsen är den perfekta mixen av funktion och stil. Det gör att de passar lika bra att använda ute på landet som på gatorna i city. 

Låt detaljerna spegla din personliga stil

I utbudet kan du välja mellan olika varianter för att hitta ett par som passar just dig och din stil bäst. Satsa på ett par i svart eller brunt som ger ett minimalistiskt uttryck, eller varför inte en mer vågad modell med kontrasterande resår? För Blundstone är det detaljerna i designen som gör den stora skillnaden. Du kan också välja mellan boots i skinn eller mocka. 

Ute i naturen kan du bära ett par bruna boots i mocka tillsammans med en stickad tröja och ett par jeans för en stilig, men ändå bekväm outfit. Skorna passar också perfekt för en dag i staden. Bär dem till exempel ihop med en klänning för en cool och trendig balans. För dig som vill bära dina boots vid lite mer formella tillfällen och få till en mer uppklädd look, kan du satsa på ett par i svart skinn med en stilren, enklare sula. 

Ett extra plus med märket är att de strävar efter att skapa hållbara skor som varar. Det gör att du, när du investerar i dessa stilsäkra boots, även kan göra det med gott samvete.