Populära filter
2 231 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Massimo Dutti står för hög standard och klass

För Massimo Dutti är det väldigt viktigt med hög standard och kvalitet när det gäller kläder. De grundades 1985 i Barcelona, Spanien. Då sålde de endast herrkläder, men sedan mitten av 90-talet säljer de också kläder för både dam och barn. Dessutom har de utökat sortimentet till att också erbjuda accessoarer, skor, väskor och parfymer. De ägs av den spanska koncernen Inditex som också äger butikskedjan Zara.

Massimo Dutti vill erbjuda moderiktiga plagg med hög kvalitet. Målet är att kunderna ska kunna skapa sin egna personliga stil samtidigt som de inspireras av de senaste trenderna inom mode.

Här är plaggen lite finare, och lite mer stilrena än andra klädmärken. Kläderna är tillverkade i exklusiva material, men håller sig samtidigt inom en vettig prisklass med tanke på den höga standarden. Man får vad man betalar för, och här får man riktigt bra kvalitet som varar i flera år. I längden så är det alltid värt det.

Spanskt mode när det är som mest sofistikerat

Massimo Dutti vänder sig till den världsvana, modemedvetna och självständiga konsumenten. Och helt enkelt till alla som inte kan få nog av en klassisk och tidlös stil. Med dessa plagg får du en sofistikerad look som visar att du har koll på vad du gör och vart du är på väg.

Man behöver bara kolla på produktbilderna för att förstå att här får man kvalitet. Man kan nästan känna det. Färgskalan är mjuk, jordnära och ofta diskret. Det här är kläder som du kan använda när som helst, och matcha med vad som helst.

Här hittar du Massimo Dutti kläder för både dam och herr. Tidlösa långärmade tröjor, värmande vinterjackor, långa kappor, sofistikerade klänningar, stilrena skjortor och mycket mer. De följer trenderna, men är inte beroende av dem. Faktum är att dessa plagg funkar år efter år, om man så vill. Tidlösheten är ett faktum när det handlar om Massimo Dutti.

Fullända din look med kläder och skor som lyser av självsäkerhet

Här kan du skapa en komplett outfit, från topp till tå. Utöver klädesplaggen erbjuder Massimo Dutti moderiktiga skor och stövlar. Med ett par stövlar i skinn eller svarta ankelboots är din look så gott som fulländad.

Kläderna passar för en dag på stan, en shoppingrunda, eller en mysig fika med vännerna. Många av plaggen passar även på kontoret, och varför inte på jobbintervjun? Dessa kläder från Massimo Dutti utstrålar självförtroende och trygghet, och det syns att du är seriös och att du har koll på läget. Ingen lär ifrågasätta din expertis, om man säger så.

Om du är ute efter ett snyggt plagg inför det där speciella eventet men inte vill lägga ner allt för mycket tid på att komponera en komplicerad outfit så har du kommit rätt. De här kläderna må vara enkla och diskreta, men de utstrålar så pass mycket stil att du inte behöver så mycket mer. En klassisk svart klänning eller en stilren skjorta kan ibland räcka för att du ska känna dig som ditt bästa jag.