Stickade klänningar

Populära filter
2 144 artiklar

Stickade klänningar för en unik look

Här hittar du ett stort utbud av olika modeller på stickade klänningar. Den stickade klänningen är ett användbart plagg och du hittar modeller som passar både för sommar och vinter i vårt sortiment. Med högkvalitativa material får du ett mjukt och följsamt plagg som ger både komfort och stil.

Den stickade klänningen är ett utmärkt tillägg till jobbgarderoben, särskilt om du sitter framför datorn under långa perioder under dagen. Detta plagg är stretchiga och mjukt och ger dig därför en bekväm känsla samtidigt som du får en uppklädd och ordentlig stil.

Du hittar även stickade modeller på klänningar i trendiga och tuffa stilar som passar både till snygga utekvällar och till vardags. Detta varierade plagg har ett stort användningsområde och ger dig chans att lyfta din garderob.

Moderiktiga klänningar till kontoret

För en stilren och professionell stil kan du välja långärmade stickade klänningar som går att använda i stället för blus och kavaj. Dessa ger dig en feminin och sofistikerad stil som passar utmärkt till jobbet, matcha med högklackade boots för en trendig och elegant look.

Stickade t-shirtklänningar är också ett bra tillägg till jobbgarderoben. Dessa matchar du helst med en oversizad kavaj för att få en tuff men samtidigt jobbanpassad look. Matcha med ett par knähöga stövlar för en tuffare stil eller ett par ballerinaskor för en mjukare look.

Den svarta stickade maxiklänningen är ett annat bra alternativ för jobbet, och som även funkar för en after work-look. Välj ett stickad jerseymaterial för smickrande passform och matcha med ett snyggt bälte för att framhäva midjan. Till detta kan du bära ett par kraftiga kängor för en tuff men moderiktig stil.

Hållbara och högkvalitativa material

En fördel med stickade plagg är att du får mjuka material som är sköna att bära även när du ska röra dig mycket eller om du ska sitta stilla under längre perioder. Det stickade materialet ger flexibilitet och stretch vilket gör att du får ett behagligt plagg att bära.

Här hittar du stickade klänningar i högkvalitativa och ekologiska material som inte bara är sköna att bära då de är mjukare mot huden än andra material, men även mer skonsamma för miljön. Följ vår hållbarhetsmärkning när du shoppar för att vara säker på att du handlar plagg som bidrar till ett bättre klimat.

Bland våra plagg med hållbarhetsmärkning hittar du bland annat kläder som har tillverkats med återvunna material för att spara på naturens resurser och minska svinnet. Du hittar även ekologiska material och resurssparande tillverkningsprocesser.