Faq | Betalning | Kortbetalning

Kortbetalning

Hos oss kan du betala bekvämt och tryggt med bank- eller kreditkort.

Vi accepterar MasterCard, Visa och American Express. Ditt kort debiteras när din beställning lämnar vårt lager. Om du returnerar en vara återbetalas beloppet till ditt kort igen. Vi drar inte av mer än det belopp du har godkänt vid beställningen.

Dina kortuppgifter överförs via kodat SSL-förfarande. Denna höga säkerhetsstandard innebär att du betalar säkert med kort på Zalando.

När du handlar på zalando.se sparar systemet din kortinformation automatiskt i krypterad form. Det är säkert och underlättar för dig nästa gång du handlar på zalando.se, eftersom du då inte behöver ange kortinformationen på nytt.

Ökad säkerhet vid betalning med kort: Verified by VISA och MasterCard Secure Code

Verified by VISA och MasterCard Secure Code använder speciella krypteringsnycklar som ökar säkerheten för kortbetalningar på Internet.

Fördelen för dig är att du inte behöver installera ytterligare programvara på din dator för att kunna betala med kort. Alla kunder, oavsett om de redan har skapat ett MasterCard Secure / Verified by VISA-kod eller inte, kommer automatiskt att vidarebefordras till din kortutfärdare.

Har du ett MasterCard Secure eller verifierat av VISA-kod?

Du kommer att bli ombedd att godkänna transaktionen med din personliga kod. När koden har godkänts av din kortutgivare får du en orderbekräftelse från Zalando strax efter.

Har du inte ett MasterCard Secure eller verifierat av VISA-kod?

För att kunna använda den här tjänsten måste du först skapa en kod. Du kommer att ställas några säkerhetsfrågor innan du har möjlighet att skapa en kod samt välja säkerhetsfrågor för framtida bruk. Nästa steg visas i avsnittet ovan.

Obs: Vi förbehåller oss rätten att inte erbjuda "kreditkort" som betalningsalternativ i samband med vissa beställningar. I sådana fall hänvisar vi till våra andra betalningsalternativ som PayPal eller banköverföring. Tyvärr har vår kundtjänst ingen möjlighet att påverka eller förutsäga vilket betalningssätt som är tillgängligt för just dig.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Icon is missing
Chatta med oss

Chatten hanteras av vår automatiska meny på svenska. Om den inte hittar svaret på din fråga kan du bli kopplad till en medarbetare som pratar engelska.

Din inkorg

Men gör det till mode

Registrera dig för nyhetsbrev från Zalando!

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.