Populära filter
8 403 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Obrydd trots att du bryr dig - Jack & Jones är märket för alla män som föredrar en streetsmart look och samtidigt värdesätter hantverk, kvalitet och detaljer. Företaget har funnits sedan början av 1990-talet och är i dag en av Europas ledande jeanstillverkare. Denim är fortfarande stommen i verksamheten och varje år producerar Jack & Jones banbrytande kollektioner med inspiration från olika subkulturer. Oavsett om du föredrar vintage eller cool, modern design, hittar du garanterat dina personliga favoritjeans i Jack & Jones breda utbud. Alla vet att ett par riktigt schyssta jeans bara blir snyggare med tiden och ditt nya par kommer du att kunna bära vid alla tillfällen, dag ut och dag in!

Tvätt för alla smaker

Jack & Jones använder sig av olika designteam för att säkerställa att varje säsong erbjuder någonting nytt och spännande. Detta är en av många anledningar till att de kommit att bli så framgångsrika på så pass kort tid. Men ibland innebär det nya att blicka bakåt. Många av plaggen från varumärket är framtagna efter klassiska snitt, ofta med referenser till film, musik och amerikansk historia. Är du ute efter retrodoftande rock'n roll-plagg behöver du inte leta längre än till Jack & Jones! Tänk James Dean, Marlon Brando och Steve McQueen och du har essensen av ett typiskt plagg i deras sortiment. Och det är föga förvånande att så många kändisar och artister klär sig i företagets plagg, då de ofta har den perfekta mixen av komfort, stilsäker tvätt och attityd. Även om kläderna kännetecknas främst av denimtyg, producerar de alltifrån tuffa t-shirts, huvtröjor, skjortor och diverse accessoarer. Behöver du uppdatera garderoben med iögonfallande vardagskläder finns det ingen anledning att leta längre än hit!

Tusentals män världen över kan inte ha fel

Jack & Jones är ett varumärke som alltid ligger i tiden. Förutom street-mode gör de även kollektioner med såväl funktionskläder som kavajer och kostymer. Inspirationen hämtas ofta från ikoniska plagg och riktar sig till dig som är urban, stilsäker och vet att kombinationen av elegans och opolerat alltid är en vinnare. Herrkläder från Jack & Jones är omåttligt populära bland trendmedvetna män och säljs i 38 länder världen över. Modejätten erbjuder en komplett garderob med allt från linnen och jeans till skor och jackor och på Zalando kan du välja och vraka från ett urval av de mest populära plaggen. Hitta ditt personliga intryck i en skön outfit och njut av vardagen!

Missa inte:

Jack and Jones Video: Jeansproduktion