Träningskläder för dam

Populära filter
8 903 artiklar

Skandinaviska favoriter

Orka kämpa på med rätt träningskläder för dam

Oavsett om du tränar på gym varje dag eller om du tar en liten joggingtur någon gång då och då är det viktigt att använda sig av rätt träningskläder. Dessutom blir träningen både lättare och roligare i snygga träningskläder för dam som sitter rätt på kroppen.

Varför ska man se tråkig ut när man tränar när utbudet är så stort som det är, det råder knappast brist på snygga träningskläder att välja på. Här på Zalando har vi massor av träningskläder i glada färger som piggar upp humöret både när man öppnar garderoben och när man kämpar på under träningspasset.

Svarta bastoppar i all ära, de har absolut sin plats, men det är också mer socialt accepterat att ha på sig starka, färgglada nyanser i din träningsoutfit än vad du kanske skulle välja att ha till vardags. Här på Zalando hittar du toppar, byxor, jackor och funktionskläder i massor, så det är bara att välja och vraka. De snygga träningskläderna du hittar i vårt sortiment tillverkas på ett sätt som gör klimatavtrycket så lågt som möjligt.

Välj snygga träningskläder med rätt passform

Se gärna till att ha flera träningsoutfits som passar alla dina vanliga träningspass redo i garderoben. Att ha rätt stöd och passform när man tränar är början till bra träning, så se till att få rätt storlek så att det inte blir obekvämt och tar bort fokus från själva träningen.

Ett av de viktigaste plaggen bland alla träningskläder för dam är sport-BH:n. Utan stödet från den kan belastningsskador uppstå, vilket kan leda till stora besvär i längden. Hitta den som passar just dig för maximalt stöd.

Våra heldräkter gör att du slipper välja så många delar, eftersom du får hela outfiten på en gång. Välj mellan många olika färger och former, oavsett om du föredrar en svart eller vit heldräkt eller om du vill ha en mer färgglad och uppiggande variant kan du hitta det här i vårt sortiment. Hitta en som sitter bra på dig och ger dig en skön känsla.

Kläderna gör sporten

Vilken sorts träningskläder som passar bäst för tillfället beror på vilken sorts träning eller sport som väntar. För en tennismatch funkar det till exempel bra med ett par shorts eller en sportkjol och en matchande träningstopp, medan löprundan på hösten kräver en ordentlig löparjacka.

Inför ett besök i badhuset eller till stranden har vi mängder av badkläder att välja på. Våra tuffa surftröjor och våtdräkter gör att de som tar steget längre ut i vattnet kan göra det med stil.