Babykläder

Populära filter
13 010 artiklar

Babykläder för bebisens första år

Under bebisens första år hinner man gå igenom kläder snabbt då det händer mycket. på Zalando hittar du babykläder från storlek 44-86 vilket hjälper dig förbereda från innan bebisen är född till bebisens första år. Zalando erbjuder bebiskläder från mängder av olika märken, både kända och mindre kända, och du hittar bland annat bodies som ofta är uppskattat då det underlättar blöj- och klädesombytet. Bodies är även bra när bebisen börjar krypa då den tenderar att sitta på plats. Förutom bodies finns även bekväma linnen och byxor men även söta klänningar och kjolar. För kyligare dagar kan en tjockare tröja vara skön samt ett par strumpor, gärna med halkskydd.

Bebiskläder för hela året

När man bor i Sverige är det även viktigt att köpa babykläder som är anpassade efter de olika säsongerna. på Zalando hittar du bland annat overaller som är anpassade efter regniga dagar eller tjockare varianter för de kyliga vinterdagarna. Självklart finns även enklare jackor anpassade efter de olika årstiderna. För dagar på stranden eller i poolen finns badkläder och badkepsar med UV-skydd som håller din bebis skyddad från solens starka strålar. Dessutom hittar du badblöjor som är utformade så att din bebis inte behöver ha en blöja på sig. Förutom kläder anpassade för de olika vädren finns även kläder tillverkade för roliga högtider eller fotosessioner så att bebisen kan klä ut sig till allt från en liten tomte till en söt björn. Självklart hittar du även kläder för de lite festligare högtiderna.

Ge din bebis glädje med färg i vardagen

på Zalando hittar du babykläder i flertalet olika färger, modeller och material. När din bebis växer under sitt första år kommer du se hur hen utvecklar ett intresse för olika färger men även för olika karaktärer som hen ser på TV. För att ge ditt barn glädje när det är dags att ta på sig kläder hittar du bebiskläder på Zalando med kända karaktärer men även andra roliga symboler och figurer som ger din bebis glädje genom hela dagen. Vissa kläder kommer även med häftiga budskap som får vem som helst att le. Du kan själv välja att köpa olika plagg som går att mixa och matcha eller köpa någon av uppsättningarna som inkluderar allt från byxor och tröjor till matchande accessoarer. Dessutom hittar du kläder som kommer i flerpack så som t-shirtar, bodies, tights och mycket mer som gör det lättare att skapa olika outfits för hela veckan.