faq | Frakt & Leverans | Postombud

Postombud

Vi skickar ditt paket med PostNord eller Bring och du kan välja det postombud som passar dig bäst. Det gör du i steg två i din beställning.

När paketet levererats och kan hämtas ut får du en bekräftelse via e-post. Om du angett telefonnummer i kassan eller under "Mina användaruppgifter får du även ett SMS med den information du behöver för att hämta upp ditt paket.

Efter sju dagar får du en avi i brevlådan. Om paketet inte hämtas ut inom 7 dagar returneras det automatiskt till Zalando.

Glöm inte att ta med giltig legitimation som ID, körkort eller pass och försändelse-id/kollinummer när du hämtar ditt paket.

Inom 24 timmar kan du se paketets status i ditt användarkonto. Du kan också fylla i det försändelse-id du får vid beställningen på PostNords hemsida.


Kan du inte hitta svaret du letar efter?
Kontakta oss direkt
Chatta med vår chatbot

Vår chatbot är här för att hjälpa dig. Om boten inte kan hjälpa dig, kommer den att skicka dig vidare till en av våra aktiva agenter

Ring oss

Våra specialister är redo att hjälpa dig. Väntetiden kan vara upp till 2 minuter.
Vänligen ha ditt beställningsnummer redo.

Måndag till fredag mellan 08.00 - 20.00

Vad sägs om 10% rabatt på nästa beställning? *

Nyheter per mejl från Zalando.se

Anmäl dig till Zalandos nyhetsbrev och få 10% rabatt på din nästa beställning, plus stilinspiration och exklusiva erbjudanden direkt i inkorgen.

Ställ in dina preferenser

Vad är du mest intresserad av?

Läs mer under vår sekretesspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen utan kostnad.