Kashmirtröjor för herr

Populära filter

Mjuka och lyxiga kashmirtröjor för herr

Kashmirtröjor för herr är unika då de är tillverkade av det sällsynta materialet kashmirull som kommer från Himalaya-getterna. Då endast några tusen ton kashmirull produceras varje år och de flesta tröjorna är handgjorda kan du förvänta dig exklusiva tröjor.

Om du har problem med att hålla uppe värmen är kashmirtröjor för män att föredra då materialet är sex till åtta gånger varmare än vanliga fårullströjor. Förutom att tröjorna är varma är de även mycket mjuka och sköna att bära.

Hos Zalando hittar du kashmirtröjor för herr från flera designermärken som ger dig värme, bekvämlighet och självklart stilrent mode. Kashmirtröjorna passar lika bra för att ha en lyxig känsla hemma såväl som festligt på partyt.

Hållbara kashmirtröjor för herr hos Zalando

En kashmirtröja för herr kan komma att hålla länge om du följer de tvättinstruktioner som medföljer. Färgen bleknar inte, den håller sig dessutom i form och är tillverkad för att hålla i flera generationer. Förutom att tröjan har lång hållbarhet är den även väldigt lätt, och du kan därför enkelt packa med den om temperaturen varierar under dagens gång.

Kashmirtröjorna som du hittar hos Zalando kommer i mer neutrala färger så att du enkelt kan matcha tröjan till de kläder du redan har hemma. En kashmirtröja för herr passar lika bra till ett par shorts såväl som till ett par snygga byxor.

Eftersom materialet är såpass varmt går det bra att använda som ett ytterplagg, men även som lager på lager om du är extra frusen. Då materialet är mjukt kan du med fördel bära tröjan som den är utan att ha något undertill.

En blandning eller 100 % kashmir

Du hittar kanske inte alltid kashmirtröjor tillverkade i 100 % kashmir, men det finns ofta tröjor med en blandning av till exempel bomull, kashmir och fårull. Detta gör att tröjorna fortfarande behåller den mjuka och bekväma känslan.

Zalando har olika modeller beroende på din smak, allt från enklare tröjor till huvtröjor, med eller utan dragkedja eller justerbar dragsko. Dessutom är urringningarna varierande från v-ringat till urringat. En v-ringad tröja går fint över en snygg skjorta och tillåter kragen att sticka ut för en professionell look.

Kashmirtröjorna är tillverkade för att hålla i de olika säsongerna, främst under kyligare nätter och dagar och är därför perfekt att ta med sig på resan för att alltid vara säker på att hålla värmen uppe om kylan plötsligt kommer på besök.