Katalog

Populära filter
  • Kvinna
  • Man
800 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Starka färger i kombination med härligt lekfulla och galna mönster. Vi på Zalando har fallit pladask för danska Molos förmåga att designa kläder som både faller barn och deras föräldrar i smaken. Det här är ett lite roligare barnmode som aldrig tummar på vare sig funktion eller kvalitet. De äldre barnen får sitt lystmäte stillat med coola och gulliga mönster som livar upp vardagens jeanslook. För de mindre barnen satsar man på mjuka bodies i tuff design och plagg som ger stor rörelsefrihet. Molos mycket populära ytterplagg har blivit mångas förskole- och skolfavorit. Det är kläder i funktionsmaterial som är gjorda för att användas även under ruggiga höst- och vinterdagar.

Plagg som väcker lusten att matcha och mixa

Alla föräldrar som någon gång suckat över sitt barns vilja att matcha mönster och material hej vilt räcker upp en hand! Det fina med plaggen från Molo är att de faktiskt går utmärkt att mixa lite hur som helst och ändå se fabulösa ut. Antingen så kan du våga gå all in och ösa på med mönster och färger (till barnens förtjusning), eller så kan du låta mer nedtonade plagg utgöra en lugn kontrast. De minsta barnen kan bära märkets läckra bodies med en tyllkjol eller ett par leggings. De större barnen vill själva uttrycka sin kreativitet. Varför inte låta tweenien vara coolast i klassen i någon av märkets signaturplagg, som en jacka eller en stormönstrad tröja? Snyggt att matcha till ett par sköna jeans och ett par stilrena sneakers. Molo kallar själva sitt mode för funky, en passande beskrivning av design och nytänkande på barnens villkor.

Molo – kläder på barnens villkor

Har du svårt att få barnen att klä på sig på morgonen? Om du svarar ja på den frågan har du nog inte några plagg från Molo i garderoben. Molo är ett härligt märke med barnkläder som är både lekfulla och bekväma. De pryder sina plagg med fantasifulla tryck som föreställer allt från dinosaurier till racingbilar för barn som vill se coola ut, eller allt från färgglada papegojor till glada emojis för de barn som hellre kör på en söt look.

Det oväntade är väntat när det gäller Molo, och att handla kläder blir plötsligt riktigt roligt även för de små. Plaggens höga kvalitet gör att småsyskon kan ärva kläderna, och tro oss, det kommer de att vilja också.

Samtidigt som de här barnkläderna är oerhört fina så är de också praktiska. Barn leker oavsett vad de har på sig, så fokus ligger på att designa plagg med en passform som tillåter dem att hoppa, springa och klättra. Barnkläderna finns för pojkar och flickor som är mellan 0-16 år gamla.

Skandinavisk hållbarhet är nyckeln till Molos barnkläder

När du köper barnkläder från Molo kan du ha gott samvete, eftersom de är GOTS-certifierade. Det är en certifiering från Ecocert Greenlife och i praktiken innebär det att man tar sitt miljömässiga ansvar och använder sig av hållbara material och processer. Kläderna är ekologiska och producerade utan några onödiga kemikalier, och man har gjort allt man har kunnat för att inte belasta miljön och planeten.

Men plaggen är hållbara på ett annat sätt också. De är nämligen slitstarka och tål att användas och tvättas många gånger, vilket är en förutsättning för att barnkläder ska fungera i vardagen. Ena stunden åker ni till mormor och fikar och spiller lite saft. Nästa går ni bort till lekplatsen och gräver i sandlådan och åker rutschkana. Oavsett vart dagen för er klarar kläderna från Molo allt de utsätts för.

Förutom snygga tröjor och byxor har Molo en hel del fina jackor, varav en del är varma vinterjackor som både är vind- och vattentäta. Även när det är kallt och regnar så kan barnen känna sig fina. Det är också en fördel att ha en färgglad jacka i ljusa nyanser eftersom barnen syns bättre i vintermörkret då.

Molo sätter fart på fantasin

Vi vuxna kanske ibland avskriver fantasilekar som något som är roligt men inte särskilt nödvändigt, men faktum är att det är viktigt för barnens utveckling. Den ger barnen redskap för att förstå verkligheten omkring dem, och lär dem att samarbeta och komma överens med andra samt hjälper dem att lära sig fakta. Med kläder från Molo hjälper du barnet att fantisera och hitta på.

Eftersom kläderna är så unika och personliga i sitt utförande så är det en fördel att shoppa tillsammans med ditt barn. Då tillåter du barnet att vara en egen individ och uttrycka sig och visa världen vad det tycker om. Ja, och så blir det såklart även lättare att få barnet att klä på sig på morgonen.