Katalog

Populära filter
sizes
brands
Färg
Sport
Pris
Material
Hållbarhet
1 019 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Varför ska du som idrottar välja skor och kläder från ASICS?

ASICS är ett märke med lång erfarenhet av idrottskläder och sportutrustning, och de har utvecklat löparskor och plagg som blivit favoriter för flera generationer maratonlöpare och friidrottare. Fotbollsspelare, tennisproffs och andra som ställer höga krav på skor och kläder uppskattar ASICS bland annat för att plaggen håller hög kvalitet, är mycket följsamma och underlättar rörlighet på idrottsplanen.

Du kan använda skor och kläder från ASICS både när du tränar och tävlar, och många av plaggen funkar också för en dag på jobbet när du vill vara ledigt klädd.

Vad gör ASICS löparskor speciella?

ASICS löparskor har utsetts till ”världens bästa löparskor” av tidningen Runners World, och skor av märket ASICS syns på löpare i alla maratonlopp och i alla stora mästerskap inom bland annat friidrott och bollsport, men de är också populära bland motionärer och joggare som inte deltar i löpartävlingar eller professionella matcher.

Det finns spikskor från ASICS som ger bra grepp på löparbanan, men för dig som springer på asfalt eller i skog och terräng är det de mer allroundanpassade springskorna som är aktuella.

Kan kläder och skor från ASICS göra dig till en bättre idrottare?

Även om kläder och utrustning inte kan göra jobbet åt dig på gymmet eller i löparspåret kan det vara till stor hjälp för dig att vara rätt klädd när du tränar och tävlar. När du har hittat de skor och klädesplagg som passar dig bäst ger de dig de bästa möjliga förutsättningarna att utvecklas till en snabbare och starkare idrottare.

Med rätt sko som inte bara är specialanpassad för den idrott du utövar utan också passar just din fot och ditt löpsteg, en tröja som andas och transporterar bort fukt, ett par byxor, tights eller shorts som ger dig full rörelsefrihet och en bekväm träningsoverall som håller dig varm under uppvärmning och stretching har du gett dig själv en bra start på ditt fortsatta idrottande. På Zalando, som har ett stort utbud av produkter från ASICS, kan du hitta alla kläder och skor du behöver för träningen.