Katalog

Populära filter
4 281 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Vila är danskt mode när det är som bäst

Vila grundades på 90-talet med syftet att skapa de senaste trenderna för moderna, unga kvinnor. Det feminina och prisvärda modet har ett särskilt fokus på design och unika detaljer. Det är viktigt att kläderna utstrålar enkelhet och livsglädje, där personligheten uttrycks med klädvalet.

Kläderna sticker ut med roliga mönster och snygga skärningar. Du kan vara säker på att Vila alltid fyller på med det allra senaste, samtidigt som du erbjuds många basplagg som får utgöra stommen i din garderob.

Snygg till vardags och fest med Vila

Vilas kläder passar för alla tillfällen, oavsett om du vill vara snygg och proper på jobbet eller dricka drinkar med några vänner. Du kan kombinera enkla, svarta pennkjolar med brokiga blusar som följer de senaste trenderna. Här finns även snygga skinnjackor och tygjackor som blir pricken över i:et på din outfit. Om du är en riktig jeanstjej finns det snygga byxor hos Vila.

Du kan också köpa kostymbyxor i flera färger som kan matchas med en stilren, krispig blus eller en härlig, stickad tröja. Vilas festklänningar har bland annat fina spetsdetaljer som är en bra blandning mellan ljuv och kaxig.

Kläder i fina tyger som kan kombineras i oändlighet

Om du letar efter den perfekta kavajen så har Vila något för dig. Flera av Vilas kavajer är i en blandning av viskos, elastan och polyester som gör att de håller formen och inte skrynklar. Dessutom behöver du inte kemtvätta dem. Kavajens snygga snitt markerar midjan och kragen för blickarna till toppen eller blusen under.

Vardagsklänningar är ett måste för de dagar när du inte har något att ha på dig. De finns i flera olika längder och färger. När det blir kallare kan du ta på dig ett par varmare strumpbyxor under för en uppdaterad höststil.