852 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Carhartt är ett familjeägt företag som grundades i USA redan 1889. Märket var från början grundat för att tillverka hållbara arbetskläder för järnvägsarbetare. Carhartt gjorde sig kända genom att kläderna tillverkades med extra hållbara tyger med speciella funktioner, såsom att tygerna var resistenta mot eld, vatten, helt enkelt extremt hållbara. Märket har sedan dess fortsatt på samma linje – att tillverka slitstarka kläder såsom jackor, kappor, västar och jeans. Kvaliteten är densamma som förr, dock har stilen utvecklats till att bli moderna plagg med en stil som lutar åt streetwear-hållet.

Carhartt – från arbetskläder till avslappnat streetmode!

Carhartt kläder har spridit sig från USA och sakta men säkert tagit sig in på den europeiska marknaden, där den amerikanska, avslappnade stilen kombinerat med högkvalitativa material och slitstarka tyger, har slagit stort. Idag kan du hitta både järnvägsarbetaren i Detroit och fashionistan i London, med likadan outfit från Carhartt. Du känner igen märket på den unika, senapsgula logotypen och det kantiga typsnittet.

Carhartt har kläder för alla väder, på vintern håller du dig varm i en dunparkas eller en väst, på våren håller du stilen med en luvtröja i skön bomullsmix i någon härlig färg. Du hittar även accessoarer såsom shoppingväskor från Carhartt, med rätt sorts attityd för den urbana, kaxiga tjejen. På Zalando är vi stolta över att kunna erbjuda dig ett stort urval av Carhartt kläder. Välkommen att ta dig en titt!

Missa inte:

Mössor

Vinterjackor

Cargobyxor

Arbetsskor

Loosefit jeans