Katalog

Populära filter
1 210 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

1997 lanserade J.Lindeberg sin första kollektion på modemarknaden. Idag är varumärket synonymt med en framgångsrik modelinje, men också känt som ett självklart val bland framstående golfare världen över med sina moderna och kvalitativa kläder. Den internationella touchen var given redan från början, då J.Lindeberg öppnade kontor i både New York och Stockholm direkt i uppstarten. Kreationerna finns på marknaden i över 30 länder och man har erövrat asiatiska metropoler som Hong Kong och Tokyo - självklart ska J.Lindeberg inte saknas på Zalando.se heller! Baserat på traditionell hantverkskonst, elegant men unikt, har märket skapat en alldeles egen look med sportighet och stilsäkerhet som passar lika bra på golfbanan som i vardagen. Jackor, tröjor, byxor, kjolar, accessoarer och golfskor - ett brett sortiment från J.Lindeberg väntar dig hos Zalando!

Stilrent mode från J.Lindeberg hos Zalando!

En perfekt kombination av funktionalitet och mode, ny teknik och traditionellt hantverk genomsyrar kollektionerna från J.Lindeberg. De stilrena kläderna finns för både dam och herr och i en mångfald av material, mönster och färger - alltid med fokus på bästa kvalitet och enastående design. Man kan klä sig från topp till tå i J.Lindeberg-kläder, hänga golfbagen över axeln (eller låta caddien ta den) och ge sig ut på rundan - oavsett resultat kommer du se bäst ut på banan! Vill vädret inte riktigt spela med är det bara att ta på sig en J.Lindeberg-jacka och du klarar både regn och vind. J.Lindeberg - stilfullt, klassiskt, men alltid lika trendigt - hos Zalando hittar du dina favoriter!

J.LINDEBERG för den moderna och medvetna konsumenten

1996 skapades J.LINDERBERG i Stockholm med visionen att bli ett internationellt märke för den moderna och medvetna konsumenten. Målet är att slå samman sport och mode genom att skapa modemedvetna klädesplagg med funktionen från träningskläder. Kläderna är skapade för både män och kvinnor och erbjuds som vardagskläder, finkläder, träningskläder, golfkläder och skidkläder.

För J.LINDEBERG är det viktigt att ta hänsyn till kvalitet från tanke till design, och därför har alla klädesplagg tagits fram med stor omsorg. Förutom kvalitet har J.LINDEBERG även försökt fokusera på miljöaspekten av företaget till den mån det går från etiketter, förpackningar och prislappar till material. Kläderna är dessutom skapade med kvalitativt material för att de ska kunna hålla genom generationerna. De mer tekniska plaggen har tillverkats för att klara av tuffa väderförhållanden.

Förutom kvalitativa produkter har J.LINDEBERG även fokuserat på att skapa en modern, flexibel och dynamisk arbetsplats. Detta innebär att diskrimination, barnarbete, korruption samt en ohälsosam och osäker arbetsplats inte är tillåtet.

Golfkläder som passar till vardags

Golfkläderna har blivit speciellt framtagna för att passa golfaren och dennes behov. Kläderna kommer i bland annat stretch och med material som är fuktabsorberande så du enkelt kan fokusera på att svinga klubban. Det finns bland annat chinos, poloskjortor, shorts, kjolar och klänningar beroende på vad du föredrar och vad klubbens klädkod är.

Då golfkläderna är stilrena går de även bra att använda till vardags. Om det skulle vara kyligare temperaturer kan du hålla uppe värmen genom att införskaffa ett underställ och mellanlager. Dessutom hittar du snygga golfjackor som håller ute kylan lite extra. För de varmare dagarna går det bra med en kortärmad poloskjorta och ett par shorts som hjälper din hud att andas. Glöm inte accessoarerna såsom en keps som skyddar mot starka strålar eller en mössa som skyddar mot kylan.

En annan accessoar som kan vara bra att ha under golfrundan är en golfväska där du kan förvara dina klubbor och golfbollar. Ett snyggt skärp hjälper inte bara plaggen att sitta på plats utan skapar även en lyxig look.

Skidkläder som håller värmen

Att åka på skidsemester är avkopplande, helst om man har all utrustning samt klädesplagg redo. J.LINDEBERG har skapat skidkläder speciellt anpassade efter det extrema vädret så du enkelt kan njuta av din skidsemester.

För att hålla sig varm ute i backen är det viktigt att ha bas- och mellanlager som dessutom låter kroppen andas samtidigt som det fungerar fuktabsorberande. Du hittar olika plagg som är speciellt framtaget för detta. Ta gärna på sköna byxor och en tröja ovanpå för att skapa ytterligare ett lager under jackan och termobyxorna eller overallen. När du väl är redo att ge dig ut i backen bör du även ta på dig mössa, vantar och halsvärmare för att skydda dig ytterligare mot kylan.