Populära filter
  • Man
  • Barn
424 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Nytt mode By Malene Birger

På Zalando hittar du kläder och accessoarer från By Malene Birger. By Malene Birger grundades år 2003 och är ett varumärke tillägnat den nutida bohemen. By Malene Birger har fokuserat på mode som är hållbart och medvetet och är inspirerat av skandinavisk minimalism och frisinnad lätthet.

Du hittar allt från fina accessoarer så som eleganta väskor, varma halsdukar, praktiska munskydd och snygga mobilfodral till klänningar, tjockare tröjor och snygga jackor. Allt för att du ska kunna skaffa dig en outfit som matchar från topp till tå.

Kläderna och accessoarerna från By Malene Birger har blivit skapade i en tidlös stil så att du kan använda klädesplaggen år efter år.

Miljön i åtanke

Förutom fina kläder försöker By Malene Birger skapa kläder som är miljövänliga så att du kan handla med gott samvete. Vissa av kläderna är skapade med återvunnet material så som återvunnen polyester. På så sätt har gamla kläder fått nytt liv.

Det är inte bara återvunnen polyester som har använts utan även ekologiska material så som bomull som kräver mindre vattenförbrukning i produktionsprocessen än skapandet av andra material.

Självklart är det inte bara kläderna som blivit skapade med miljön i åtanke, men även vissa väskor och skor. För att få mer information om vilka produkter som är mer miljövänliga än andra se gärna produktinformationen för de olika produkterna.

Mode för alla årstider

Då By Malene Birger har skapat ett varumärke som har en enkel design passar de flesta kläderna att bäras året runt. Du hittar många kläder och skor i svart, dock kan vår- och sommarkollektionen ha lite mer färg.

För de lite kallare månaderna finns även sköna jackor som skyddar dig mot kylan. Förutom sköna jackor hittar du även matchande skor.

Oavsett om du är en person som föredrar att klä dig i klänning och kjol eller byxor och shorts så finns det alltid något som passar dig.