Katalog

Populära filter
460 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Svenska Haglöfs har satt Sverige på kartan när det kommer till outdoormode. Genom att satsa på kreativa lösningar och samarbeten med materialindustrin, visar man gång på gång varför svenskt mode är att räkna med. De smarta lösningarna gör varje plagg och accessoar till något mer än det uppenbara. Detta har gjort märket till en internationell framgångssaga och vi kan se plaggen i en mängd sammanhang. Funktionsstilen präglas av det innovativa och oväntat tekniska. Små smarta detaljer gör att plaggen kan vara svåra att klara sig utan under presterande fritidsaktiviteter. Med funktionella skalmaterial kan en jacka såväl som ett par byxor från Haglöfs bäras året runt. På vintern isolerar skalet väl och kompletteras enkelt med märkets egna underställ. Under sommarens blötare dagar blir plagget istället ditt perfekt regnskydd.

Haglöfs tar dig längre

Funktionsmodet har letat sig utanför de snäva friluftssammanhangen. Framförallt har detta praktiska anledningar, men Haglöfs kompromissar heller aldrig med designen. Kollektionerna har kommit att förknippas med en särskilt aktiv livsstil. Haglöfsloggan visar att du gillar outdoor och lägger vikt på det senaste inom friluftsmodet. Märket ses ofta på världseliten inom extremsport och det är ingen tillfällighet. Den genomgående höga nivån på material och otroligt välsittande plagg gör helt enkelt märket outstanding. Så oavsett om du drömmer om en karriär som bergsbestigare eller bara har en aktiv livsstil där praktiska och snygga kläder är en självklarhet, ska du ta en extra koll på vårt gedigna utbud av outdoorkläder från Haglöfs. Då kan du vara säker på att få riktigt hållbart mode. Känslan för naturen återgår i såväl färgvalen som i arbetet för göra så mycket av plaggen från återvinningsbara material som möjligt.

Upptäck världen i funktionsplagg från Haglöfs

Haglöfs är ett svenskt märke med fokus på outdoor-mode. Deras plagg är funktionella och smickrande, och de har kollektioner för herr, dam och barn. Kvalitet är nyckelordet för allt de gör, och deras produkter brukar gå att använda i många år, vilket gör det till ett bra val för både miljön och plånboken.

Från det här märket kan du köpa allt du behöver ha på dig på vandringen, från bekväma jackor till vandringskängor som ger bra grepp och stabilitet. Kläderna är gjorda för att användas och har god slitstyrka. Dessutom är de anpassade för vårt svenska klimat, där vädret kan ändras på ett ögonblick.

För att göra din vandring och andra naturupplevelser så trevliga som möjligt har Haglöfs produkter många smidiga detaljer. Till exempel har många av jackorna och byxorna fickor med dragkedja, vilket gör att du inte behöver vara orolig för att mobilen, plånboken eller nycklarna ska trilla ur när du rör dig.

Vandring och löpning i terrängen med Haglöfs

Haglöfs erbjuder också en hel del plagg och skor som är särskilt avsedda för terränglöpning, vilket kräver en del av din utrustning. Skorna är vattentåliga, särskilt om du impregnerar dem. Dessutom ventilerar träningsplaggen och leder bort svett så du håller dig sval utan att känna dig fuktig.

När du ska vandra eller bara ta en långpromenad kan du ta med dig en av Haglöfs praktiska ryggsäckar. Det finns olika storlekar så du kan anpassa valet av väska efter omständigheterna. Det finns även andra praktiska produkter, till exempel bekväma handskar och outdoor-byxor med förstärkningar på knäna. Bland våra produkter från Haglöfs kan du också hitta plagg och skor för olika specifika användningsområden, som klättring och skidåkning.

Haglöfs gör vardagen lite enklare

Även om kläderna och skorna från Haglöfs är designade för att användas när du äventyrar i naturen så kan många av produkterna med fördel användas i vardagen. Deras jackor är oftast vatten- och vindtäta och ger dig en skön värme utan att kännas instängda. Välj själv om det passar bäst med en tunn skaljacka över flera varma lager eller en tjock dunjacka.

Det är bra för hälsan att gå promenader varje dag, och med en bra jacka blir det lättare att komma ut och njuta av den friska luften även om det blåser och regnar, eller rentav snöar. Och ett par promenadskor ger stötdämpning så dina fötter och leder skonas, vilket gör att du kan gå längre utan att få ont. Haglöfs ytterkläder är så snygga att du kan ha dem till skolan eller jobbet, och deras ryggsäckar och sportbags är praktiska att ha med allt du behöver för dagens äventyr i, oavsett om upptäcktsfärderna sker ute i vildmarken eller i storstaden.

Med Haglöfs produkter gör du det lättare för dig själv att leva en aktiv, hälsosam livsstil och trotsa vädrets makter. Många av plaggen har klara, starka färger, vilket ger vilken grå dag som helst en energiboost som gör att du orkar köra på lite till och se på livets utmaningar med förnyad ork.