Damtofflor

Populära filter
473 artiklar

Håll fötterna varma i sköna tofflor för dam

Ett par bekväma tofflor är perfekta för vinterhalvåret när det är lite kallt på golven och det är för kyligt för att gå barfota. I vårt sortiment av tofflor för dam finns det massor av härliga varianter, både i naturmaterial som ull och läder och i konstgjorda material. Med ett par mysiga tofflor vid sängen blir det lite lättare att kliva upp ur sängen på morgonen.

När du köper tofflor kan du välja om du vill ha en slip-in-modell, där du enkelt kan kliva in i tofflorna utan att använda händerna, eller ett par tofflor med hälkappa som ser ut som vanliga skor, eller ett par som går upp en bit på fotleden. Dessa har ofta en mjukare sula, vilket gör att du fortfarande bekvämt kan slänga upp fötterna i soffan utan att ta av tofflorna när du sätter dig.

Ta hand om dina fötter med ergonomiska damtofflor

Om du går mycket barfota hemma kan det ibland leda till diverse problem med fötterna. Då kan ett par damtofflor med ergonomisk fotbädd hjälpa. Fotbädden är formad för att ge stöd för hålfoten och ger samtidigt tårna gott om plats så att din fots naturliga form bibehålls. Den här typen av tofflor fungerar också bra att ha som innesko för dig som till exempel arbetar på skola eller sjukhus och går mycket inomhus.

Sköna tofflor är alltid ett säkert kort

Om du är på jakt efter en present till någon du tycker om är ett par sköna tofflor ett säkert kort. Se bara till att du vet personens skostorlek innan du beställer. Köp ett par tofflor i hennes favoritfärg, eller med ett fint mönster som sätter färg på vardagen. Kombinera gärna med en skön morgonrock eller pyjamas, för att skapa en ultimat present som sent ska glömmas.