321 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Peak Performance kollektioner är designade för att matcha en aktiv och modern livsstil. Därför är plagg och utrustning tillverkade i högpresterande material som håller stilen. Det här är lika bekväma som trendriktiga kläder, anpassade för att möta dina krav på teknologi och komfort. I en moderiktig förening mellan vardagsplagg och sportekipering kan du räkna med Peak Performance i alla lägen

Trendig vid tuffa tag med Peak Performance

Peak Performance inkorporerar kärleken till sport och natur, vardag och fritid. Med en förkärlek till funktion hyser vi full tillit till att deras sortiment backar upp oss i varje situation. Fokus hos friluftsmärket ligger på kläder utformade för uteliv, men du hittar även klassiska plagg för hela familjen i en snygg och alltid uppdaterad design. Designen utgår från devisen "människans makt över naturen". Det finns som bekant inget dåligt väder, och Peak Performance övertygar med sitt sortiment för samtliga årstider och sportaktiviteter. Oavsett om du föredrar gymträning, aerobics, löpning, cykling eller powerwalking, finns det trendiga träningskläder som presterar. Kläderna har hög andningsförmåga i fukttransporterande tyger som reglerar din kroppstemperatur. Håll väder och vind på avstånd och anamma den senaste athleisure-trenden som förenar urbant mode med en multifunktionell känsla.

Frihet i friluftslivet

Det finns inget som slår känslan av att bli ett med naturen. Utöver deras fantastiska utbud för urban outdoor, golf eller vardagliga fritidsaktiviteter har de en bred linje framtagen för vintersport, vandring och bergsklättring. Om du söker häpnadsväckande vyer från en bergstopp, eller eftersträvar adrenalinkickar genom utförsåkning ser Peak Performance till att du är ultimat utrustad att klara påfrestningarna på vägen. Plaggen kommer i lättviktiga material som står emot kylan genom termoreglering och isolering med vatten- och vindavstötande egenskaper. Dessutom använder märket sig uteslutande av en miljövänlig färgningsprocess. I moderna snitt med trendiga och praktiska detaljer kan du försäkra dig om att prestera i skidbackarna, samtidigt som stilnivån är säkrad. Peak Performance får oss att älska alla äventyr!

Missa inte: