Populära filter
364 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Peak Performance kollektioner är designade för att matcha en aktiv och modern livsstil. Därför är plagg och utrustning tillverkade i högpresterande material som håller stilen. Det här är lika bekväma som trendriktiga kläder, anpassade för att möta dina krav på teknologi och komfort. I en moderiktig förening mellan vardagsplagg och sportekipering kan du räkna med Peak Performance i alla lägen

Trendig vid tuffa tag med Peak Performance

Peak Performance inkorporerar kärleken till sport och natur, vardag och fritid. Med en förkärlek till funktion hyser vi full tillit till att deras sortiment backar upp oss i varje situation. Fokus hos friluftsmärket ligger på kläder utformade för uteliv, men du hittar även klassiska plagg för hela familjen i en snygg och alltid uppdaterad design. Designen utgår från devisen "människans makt över naturen". Det finns som bekant inget dåligt väder, och Peak Performance övertygar med sitt sortiment för samtliga årstider och sportaktiviteter. Oavsett om du föredrar gymträning, aerobics, löpning, cykling eller powerwalking, finns det trendiga träningskläder som presterar. Kläderna har hög andningsförmåga i fukttransporterande tyger som reglerar din kroppstemperatur. Håll väder och vind på avstånd och anamma den senaste athleisure-trenden som förenar urbant mode med en multifunktionell känsla.

Frihet i friluftslivet

Det finns inget som slår känslan av att bli ett med naturen. Utöver deras fantastiska utbud för urban outdoor, golf eller vardagliga fritidsaktiviteter har de en bred linje framtagen för vintersport, vandring och bergsklättring. Om du söker häpnadsväckande vyer från en bergstopp, eller eftersträvar adrenalinkickar genom utförsåkning ser Peak Performance till att du är ultimat utrustad att klara påfrestningarna på vägen. Plaggen kommer i lättviktiga material som står emot kylan genom termoreglering och isolering med vatten- och vindavstötande egenskaper. Dessutom använder märket sig uteslutande av en miljövänlig färgningsprocess. I moderna snitt med trendiga och praktiska detaljer kan du försäkra dig om att prestera i skidbackarna, samtidigt som stilnivån är säkrad. Peak Performance får oss att älska alla äventyr!

Missa inte:

Peak Performance – kläder du kan lita på i alla lägen

Sedan Peak Performance grundades 1986 har märket blivit ett etablerat namn inom sport- och friluftskläder. De fokuserar på plagg som är tillräckligt funktionella för att fungera i vildmarken och snygga nog att bära till vardags.

Plaggen är specifikt designade för dig som har en aktiv livsstil. Oavsett om det handlar om ett friluftsäventyr till nya, okända platser eller en enklare utflykt med familjen till en närliggande skog.

Komfort är A och O när det gäller kläder och utrustning från Peak Performance. Materialen håller i alla väder och du håller samtidigt stilen. Fokus ligger på utomhusaktiviteter, men märket erbjuder även kläder för skola, jobb och andra vardagsbestyr.

Kläder för dig med en aktiv livsstil

Kläderna från Peak Performance är speciellt utformade för dig som ständigt är på språng. Du kan lita på att plaggen ger dig alla funktioner du kan tänkas behöva under vandringen eller träningspasset. Materialen låter huden andas och verkar fukttransporterande så du kan behålla en torr och sval känsla.

Peak Performance skapar kläder som ska hålla för både långa äventyr i naturen och vardagslivet. På Zalando kan du shoppa en ny fleecejacka, väst eller dunjacka som värmer under kyliga dagar. Märket har dessutom många snygga t-shirts och hoodies som är tidlösa och passar precis när som helst. Eller varför inte satsa på ett par friluftsbyxor som ger dig gott om rörelsefrihet?

Förutom kläderna så erbjuder Peak Performance många olika varianter av ryggsäckar och kepsar. På Zalando hittar du de mest populära modellerna.

Plagg för alla väder och årstider

Oavsett vilket väder det är ute så ska inte dåliga kläder hindra dig från att ge dig ut i naturen. Peak Performance har kläder för alla väder och årstider. Materialen är temperaturreglerande och ser till så att du varken svettas eller fryser.

Om du ska ut i regnet erbjuder märket ett stort sortiment av regnjackor och regnställ som är tillverkade i vattentåliga material, bland annat GORE-TEX och andra moderna tekniker. Om det är blåsigt ute kan du välja en jacka som garanterat stänger ute kalla vindar.

Peak Performance har något för alla. På Zalando hittar du plagg för både dam och herr samt accessoarer och väskor som passar lika bra i skogen som på stan.