Löparskor

Populära filter
2 293 artiklar

Löparskor

Löpartrenden är mer än ett faktum, det är en folkrörelse. Vi på Zalando tycker också att det är ett av de bästa sätten att hålla igång på. Vi ger oss därför ut i alla väder oavsett säsong. En av de mest uppenbara fördelarna med träningsformen är att den knappast kräver någon avancerad utrustning mer än ett par bra och uppdaterade löparskor. Därför ser vi till att hålla oss a jour med vad som händer på den fronten. Att tänka på innan du köper ett nytt par löparskor är att kolla upp ditt löpsteg för att kunna minimera skaderisken. Har du en neutral nedsättning eller ett pronationssteg? Därefter kan du välja skor inom din kategori. Är du ute efter lättviktiga dojor eller de med mer dämpning och stabilitet?

Maximera träningen med rätt på fötterna

Att välja rätt löparskor handlar även om hur din träning ser ut. Tycker du om att springa långdistans och tävla - kanske du rent av planerar att springa ett maraton? I så fall kan du med fördel spana in lätta skor men med dämpning. Trenden med riktigt tunna sulor eller skor med barfota-känsla passar bäst för kortare och snabba rundor. Din vikt väger också in i valet av löparskor. Är du något tyngre i kroppen krävs mer dämpning som hjälper till att avlasta knäna. Utseendemässigt går utvecklingen framåt i rasande fart och det är knappast lätt att hänga med i alla trender. Vi på Zalando tycker att det är kul att satsa på färg på löparskorna eftersom det livar upp träningen. Det gör faktiskt att vi pallar med att pusha oss ytterligare. Monokromt svarta är också snyggt och passar såklart till alla tights och löparshorts.

Joggingskor för träning

Med ett par nya joggingskor blir det enkelt och roligt att komma igång med träningen. Här hittar du ett brett utbud av olika modeller som passar till alltifrån promenader till långdistanslöpning. De senaste trenderna inom löpmodet går mot ett slimmat och minimalistiskt uttryck. Nu vill vi inte längre ha för mycket detaljer och färger på våra skor. Dessutom pekar den senaste forskningen på att skor med mycket uppbyggnad inte alltid är det bästa för våra knän och ben. Därför är skorna idag lättare och med en mer fokuserad stabilitet kring just ankeln för att ge ett avslappnat men samtidigt garanterat skadefritt löpsteg. Hos oss hittar du alla de stora sportmärkena representerade, så det är bara att hitta sin favorit bland de senaste modellerna.

Stilmedvetna joggingskor

Den senaste trenden av mer sportinfluerat mode har öppnat för möjligheten att även bära en funktionell stil till vardags. Med ett par stilsäkra joggingskor har du ett skodon som passar lika bra på löpbandet som för shoppingrundan. Satsar du på en av de riktigt minimalistiska modellerna i jordnära färger har du en riktigt skön allroundsko. Självklart erbjuder vi på Zalando även skor för den som vill prestera på topp i sin träning. En riktigt bra och välsittande sko kan vara skillnaden mellan en skada och nya personbästa. Joggingskor är något väldigt individuellt så det är viktigt att tänka igenom vad man ska använda skorna till innan man slår till. Generellt kan sägas att de lättast skorna med minst stötdämpning passar bättre för kortare löpning. Har du istället tänkt satsa på att springa längre eller kanske har en skadehistoria är det oftast bättre att välja en sko med lite mer stabilitet.

Ta en titt på:

Man Handskar

Barn Handskar

Yoga

Väskor Gym Dam

Accessoarer Handdukar

Träningshjälpmedel Fitness & Yoga