Löparskor för dam

Populära filter
966 artiklar

Sommarrea

Spara upp till 70%

Fynda nuarrow-right

Löparskor för dam som inspirerar till rörelse

Skon är en av de viktigaste komponenterna för att du ska kunna njuta av din löprunda. Ett par bra löparskor tillför en naturlig framåtsträvan till ditt löpsteg, och får dig att känna dig lätt och smidig i rörelsen. Eftersom våra kroppar och rörelsemönster ser olika ut har vi alla unika behov när det kommer till att välja löparskor. Därför har vi på Zalando samlat produkter från pålitliga märken som täcker in hela spektrumet.

Hur du sätter ner foten i ditt löpsteg påverkar vilken modell som ger bäst stöd, och skyddar dig mot belastningsskador. Därför kan det vara bra att ta reda på om du har ett neutralt löpsteg, lutar foten inåt, eller sätter i hälen när du springer. Din fotisättning påverkar vilken struktur och utformning som passar dig bäst.

Löparskor för alla förutsättningar

Här på Zalando finns skor för alla löpsteg, och för löpning i alla sorters miljöer. För dig som springer utomhus och i naturen har vi ett stort antal löparskor för terräng. Terrängskorna är producerade i material som är vattenavvisande, och dessa modeller har också en stabil struktur som håller fötterna i rätt position. Flera av terrängskorna har dessutom en greppande yttre sula som hjälper dig att inte halka.

I vårt sortiment hittar du även ett stort antal löparskor som passar för att springa inomhus och på löpband. Sätt nya rekord i ett par sköna och snygga skor som dessutom ser till att dina fötter får andas när temperaturen stiger. Välj mellan modeller med förstärkt häl och tå, eller en tunnare sko i vilken du bibehåller nära kontakt med underlaget.

Välj hållbart producerade löparskor

Flera varumärken inom den här kategorin erbjuder löparskor som är framtagna på ett hållbart sätt. Bland annat är många skor tillverkade helt eller delvis i återvunna material. Genom att välja skor gjorda i återvunnet material bidrar du till att reducera svinnet och till att spara på den mängd energi som går åt i produktionen. Produkter gjorda av återvunnet material genererar också mindre mängder utsläpp i naturen.

I Zalandos utbud av löparskor finns ett stort antal produkter vars läder är framtaget av producenter som certifierats av Leather Working Group. Certifieringen innebär att producenternas tillverkningsprocess kartlagts av LWG och att den lever upp till krav gällande bland annat hantering av kemikalier, begränsad vatten- och energiförbrukning, samt spårning och transparens. LWG samarbetar också med Greenpeace för att motverka avskogning i Brasilien.