Handdukar för dam

Populära filter

Hitta fina handdukar för dam som passar din stil

Handdukar är något som vi alla använder varje dag. Så varför inte satsa på färger och material som du verkligen tycker om? I vårt sortiment av handdukar för damer kan du hitta små och stora handdukar samt badlakan i högkvalitativa material som gör det till en fröjd att torka av sig efter ett dopp i havet eller en helt vanlig vardagsdusch.

I sortimentet hittar du massor av olika färger och mönster, vilket gör det möjligt att mixa och matcha eller köpa enhetliga handdukar, beroende på vad du tycker är finast. Köp gärna olika storlekar så att du har lite av varje där hemma.

Hitta sporthanddukar för träningen

Bland alla handdukskollektioner som vi erbjuder i vårt sortiment finns det en hel del handdukar som kommer direkt från de största sportmärkena. Det gör att du kan köpa en handduk som matchar resten av din träningsoutfit och övriga utrustning. För det finns ingen bättre känsla än när allting matchar.

Dessa handdukar har ofta stora loggor som visar upp ditt favoritmärke. Men om du föredrar något som är lite mer diskret finns det också märken där det inte syns så tydligt var handduken kommer ifrån.

Satsa på hållbara handdukar för miljöns skull

När du ska köpa handdukar gör du väl i att handla produkter som har fått vår miljömärkning. Du hittar dem genom att filtrera på Hållbarhet. Där kan du till exempel hitta handdukar som är tillverkade av ekologisk bomull. Den har den stora fördelen att det krävs mycket mindre vatten vid tillverkningen, och dessutom används inga skadliga kemikalier eller bekämpningsmedel vid odlingen av själva bomullen.

I en del andra handdukar kan du hitta andra hållbara material som till exempel är återvunna. Vissa andra handdukar kan ha fått hållbarhetsmärkningen för att de är tillverkade på ett sätt som är extra skonsamt för miljön.