Bikinis för dam

Populära filter
2 831 artiklar

Upptäck vårt sortiment av bikinis för dam och maxa sommaren

Det är en härlig känsla när man hittar en bikini som sitter helt rätt. Du kan röra dig fritt och bekvämt, och du slipper sömmar som gräver sig in eller axelband som glider av. I vårt breda sortiment av bikinis för dam finns det modeller för alla kroppsformer och storlekar så du kan hitta en som har rätt passform för just dig. Till exempel kan du som har lite större byst med fördel välja en BH med breda axelband så vikten fördelas jämnt, vilket kännas bekvämare. Du som har en lite mindre byst kanske hellre satsar på en triangel-BH med smickrande halterneck-knytning. Oavsett vilken sorts BH du föredrar finns det mycket att välja på. Storlekarna anges antingen i vanliga storlekar såsom small och medium eller i BH-storlekar som till exempel 75C, använd gärna våra storlekstabeller för att hitta rätt storlek innan du beställer.

Så väljer du bikinitrosor du kan känna dig bekväm i

Det är inte bara BH:n som behöver passa perfekt, utan trosorna behöver också anpassas efter din unika kroppsform för att du ska känna dig helt bekväm på stranden. Välj en höjd på midjan som du känner dig bekväm i, du ska inte behöva gå och hålla inne magen för att känna dig bekväm. En högre midja är praktisk och ger en snygg silhuett, och om du inte är helt säker på vilken midjehöjd du föredrar kan du köpa en trosa som går att vika upp eller ner beroende på vad du föredrar. Det blir också en snygg detalj. Ytterligare en sak att tänka på när du väljer trosor är hur benet är skuret. Många blir förvånade hur smickrande ett lite högre skuret ben är, som fungerar som en synvilla som förlänger benen lite grann.

En sista sak att tänka på förutom färg och mönster såklart, är vilken sorts sömmar trosan är sydd med. Ett par så kallade sömlösa trosor är ofta att föredra eftersom de saknar sömmar som dras ihop av det stretchiga tyget. Trosor med vanliga sömmar kan ibland ge en ojämn silhuett, testa dig fram och se vad som funkar för dig och din kropp. Och du, om du inte känner dig snygg i bikinin så är det den det är fel på, inte dig. Då gäller det att testa något annat.

Vi värnar om miljön tillsammans med bikinis i hållbara material

Håll gärna utkik efter vår märkning ”Hållbarhet” när du shoppar i vårt bikinisortiment. När en produkt har den märkningen är den nämligen tillverkad av hållbara material. När det gäller badkläder är det oftast återvunnen polyester som används, och i andra plagg kan det till exempel vara ekologiskt odlad bomull eller viskos som använts. Ett sätt att vara miljömedveten är också att ta hand om dina bikinis så de håller längre. Tvätta ur salt- eller klorvatten direkt och låt dem inte ligga blöta i onödan. Även om materialen som våra bikinis är tillverkade av tål en hel del så är det alltid bra att inte slita på dem i onödan.