Baddräkter för dam

Populära filter
1 134 artiklar

Upptäck baddräkter för dam för simning och lata sommardagar

Oavsett om du längtar efter soliga dagar på stranden eller behöver köpa en ny baddräkt för simträningen så kan du hitta många snygga alternativ i vårt sortiment av baddräkter för dam. Från klassiska, helsvarta modeller till mönstrade alternativ som sätter tonen för en sommar full av roliga aktiviteter – vi har allt du behöver för att komplettera sommargarderoben. Låt din personliga stil synas även i dina badkläder och välj en baddräkt som funkar bra till dina favoritshorts och andra plagg du kan tänkas bära varma dagar för en enhetlig look. Baddräkterna är tillverkade i stretchigt, snabbtorkande material, vilket gör dem både praktiska och bekväma. Vissa är till och med tillverkade i återvunnet material, vilket gör dem mer miljömässigt hållbara. Håll utkik efter vår märkning ”Hållbarhet” för att snabbt se vilka som antingen är tillverkade av återvunnet material eller på annat sätt inte sliter på miljön i onödan.

Tips på saker att tänka på när du väljer vilken baddräkt du ska köpa

Att köpa baddräkt är enkelt om man vet vad man letar efter. Titta gärna lite närmare på baddräkterna du väljer mellan för att avgöra hur de kommer att sitta. Fundera på om du föredrar en högt skuren baddräkt eller en där benet sitter längre ner. Tänk också på vilken typ av rygg du tycker är snyggast och som passar bäst för det du ska använda baddräkten till. En brottarrygg är extra praktisk om du ska simma mycket, surfa eller kanske leka på stranden. Slutligen kan du också tänka på vilken typ av halsringning du tycker är snyggast och som du kan känna dig mest bekväm i. Det kan vara bra att ha några olika uppsättningar badkläder att välja mellan så att du kan anpassa din outfit efter vad som passar i stunden.

Så stylar du dina badkläder och skapar en somrig look

Det kan vara riktigt snyggt att kombinera din baddräkt med ett par shorts med hög midja och låta baddräkten fungera som överdel. Om solen är stark kan du bära en sarong eller en t-shirt i oversized-modell över för extra solskydd som ändå ger en luftig känsla. Och glöm inte att matcha dina badkläder med dina badtofflor så att du alltid är redo för somriga selfies på stranden. Slutligen är en solhatt eller keps ett bra komplement. Hatten kan i kombination med dina badkläder ge en glamourös känsla, medan kepsen gör din outfit sportigare.