Katalog

221 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

På ett perfekt avvägt sätt lyckas Envii ringa in den minimalistiskt sportbetonade stilen med en edge som blivit ett skandinaviskt signum. Vi älskar den jordnära paletten som accentueras med helmönstrat och chica prints. Stilen är lättburen och matchas enkelt med såväl sneakers som klackar. Det här är kollektioner för den moderna storstadskvinnan som söker en ombytlig jobb- och festgarderob.

Hitta en tidlös trendriktning hos Envii

Ambitionen hos detta danska modemärke är att leverera vardagliga favoriter med en edgy och sportig siluett. Vi gillar särskilt hur lätt det är att mixa kläderna till nyskapande looks men med en evig stadga. Envii representerar en optimal blandning mellan pojk- och flickaktigt genom raka linjer och en feminin siluett. Märket tillhandahåller alla säsongens must-haves tillsammans med de tidlösa plaggen som utgör själva grunden i vår garderob. Om du letar stabila basplagg som enkla t-shirts och mjuka pullovers kommer du att bli mer än tillfredsställd, men likaså om du är på jakt efter en ovanligt skuren minikjol med tillhörande topp för festen. Färgskalan är användbar och ombytlig - oavsett om du föredrar jordnära toner eller har förälskat dig i trendiga tryck så hittar du det hos Envii.

Kläder för moderna kvinnor

Vi hittar oss själva i plaggen från Envii. Designen är kreativ men minimalistisk vilket gör det enkelt att bära plaggen oavsett tillfälle. Den moderna kvinnan vill ha en växlande garderob med kläder som enkelt går att transformera från vardagslook till kvällsstass. Därför är vi extra tillfreds med att kunna hitta centrala nyckelplagg som fungerar lika bra dag som kväll. Detta innebär snygga blusar, enkelt skurna klänningar och byxor med perfekt passform. I Envii känner vi oss alltid eleganta, trendiga och vågade utan att känna att vi slaviskt måste följa varje trendriktning. Därför utstrålar Envii-kvinnan självsäkerhet och personlighet. Det är en befrielse att alltid ha en given look oavsett vad dagen erbjuder. Ta vara på varje tillfälle i kläder från detta märke.