Koftor & cardigans till dam

18 540 artiklar

En kall och regnig kväll finns det inget bättre än att krypa in i en varm och härlig kofta av hög kvalitet. Tröjor och koftor är sådana där plagg som många kvinnor känner sig en smula osäkra på. Det gäller att få till en avspänd look utan att se alltför lantlig ut, och att hitta en passform som funkar med ens egen kropp. Detta gör sig påmint när det kommer till omlott-tröjor, en variant som brukar komma till sin rätt på en lite kurvigare kropp. För den som däremot har en rakare figur, är det snyggt att köra på en lätt oversized kofta till tighta jeans. Koftan kan gärna gå ner en bit över höften och täcka både byxlinning och fickor. Även till leggings kan en större tröja bli klockrent, något som bland andra Jessica Alba verkar hålla med om. Hon är en i raden av kändisarna som då och då skymtas iklädd en casual kofta och som bär den med stil.

Ljuvliga tröjor och koftor att krypa in i

Även innan hösten gör sig påmind behöver vi ibland bära långärmat. Då är en grovmaskig stickad tröja det perfekta plagget. Det både värmer och släpper igenom luft, och är dessutom snyggt att kombinera med en kontrasterande ton på underplagget. Även en kofta med knäppning framtill gör sig fint under de varmare månaderna eftersom man kan låta den vara öppen över en enkel klänning eller tunika. Polotröjor och lite grövre ullkoftor kan dock nästan uteslutande betraktas som höst- och vinterplagg, gärna i lysande varma nyanser eller kanske prydda med fräcka etniska mönster. Ytterligare en variant för den som har svårt att välja bland godbitarna i garderoben är att bära en mellanvarm tröja med en öppen kofta ovanpå, istället för jacka eller kavaj. Tillsammans med en rejäl scarf kan detta bli en vinnande kombo en kall dag på stan.

Om du letar efter en tröja som du kan använda ofta och till det mesta är det en kofta som du letar efter. Koftor är lätta att matcha då du kan använda dem till en enkel vardagsoutfit för att hålla dig varm, till en middag för en klassisk stil eller till en festklänning som visar lite för mycket hud. Många assoccierar koftor med tröjor som sticks, men detta kan endast vara människor som har inte har beställt sin kofta hos Zalando. De tröjor som du hittar i Zalandos sortiment är inte bara snygga, utan även otroligt sköna och mjuka. Kolla in de trendiga och coola tröjorna redan idag!

Köp en kofta, den kan du använda ofta

I Zalandos onlinebutik hittar du ett brett sortiment av koftor, allt från enfärgade tröjor till de med roliga mönster och detaljer. En vit stickad kofta är snygg att kombinera med ett par svarta stövlarjeans och en stor handväska där du får plats med att du kan tänkas att behöva under en dag. Vissa dagar är det kul att klä sig i färger och annorlunda modeller som gör att du hamnar i blickfånget, medan det andra dagar kan vara skönt att klä sig i en lång grå kofta med huva som du kan gömma dig i. Oavsett vad du letar efter hittar du det du söker hos Zalando. Köp din kofta online i vår nätbutik och upptäck hur bekvämt det är att shoppa på nätet.

Missa inte: