Jeans för dam

Populära filter
8 740 artiklar

Snygga och trendiga jeans för damer

Jeans är ett av de mest grundläggande basplaggen i garderoben och ett av de mest användbara plaggen du kan investera i. Här på Zalando hittar du ett stort sortiment av jeans i olika stilar och olika passform. Prova dig fram i lugn och ro hemma för att hitta en modell som passar dig.

Vare sig du letar efter ett basplagg som går att mixa och matcha med dina vardagskläder eller ett par statement jeans som fångar säsongens senaste trender hittar du det i Zalandos stora sortiment av jeans från en mängd både skandinaviska och internationella modemärken.

Välj noga mellan de olika tvättarna och passformerna som ger helt olika känsla till det klassiska plagget. Du kan lätt klä upp eller ner jeansen med rätt skor och accessoarer.

Olika tvättar och modeller på damjeans

För en stilren look hittar du snygga svarta jeans för damer i slimmad modell och med hög midja. Dessa går enkelt att matcha till kavaj för en snygg look till jobbet eller till en finare blus för middagsbjudningen.

För en klassisk jeanslook kan du välja ett par blå jeans i rak modell och matcha till en croppad topp eller en vit t-shirt och fräscha sneakers. Du kan även gå fullt in på denimlooken och matcha med en jeansjacka eller denimskjorta i samma tvätt.

För trendig retrostil hittar du snygga bootcut-modeller som både ger dig en smickrande passform och en statement stil trots att du fortfarande håller stilen avslappnad. Välj bland stentvättad Y2K-stil eller blå jeans med högmidja för riktig 70-tals känsla.

Klä upp jeansen till festen

Trots att jeans är ett klassiskt avslappnad plagg för en ledig stil går det utmärkt att klä upp plagget för utekvällen. Med rätt jeans kan du gå direkt från kontoret till after work. Matcha ett par jeans i smal passform med högklackade pumps och skinnjacka för en snygg look som alltid går hem.

Du kan även välja att matcha ett par vidare jeans med en snygg midjekort topp och höga platåskor för en tuff och kaxig attityd till klubbkvällen.