Katalog

Populära filter
1 264 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Det urbana livsstilsmärket Weekday hämtar influenser från verklighetens catwalk. Ledorden i designen är minimalistisk streetstyle och ungdomskultur. De varierade kollektionerna präglas av moderna snitt med funky siluetter. Uttrycket är alltid ungt och vibrerande. Här får den stilsäkra storstadsbon en unik och uppdaterad garderob genom en utvald mix för kvinnor och män som söker lättburna och uppdaterade plagg.

Weekday levererar säsongens mest stilsäkra plagg

Du som gillar att se över garderoben med gällande must-haves bland säsongens favoriter har med största sannolikhet redan upptäckt Weekday. Det svenska märket är proffs på att leverera rådande moderiktning i form av nyckelplagg och accessoarer. Utöver ett brett sortiment av denim finner trendjägaren även ett omfattande klädutbud i intressanta och lättburna material - från polyester till vävd ull. Konturerna är alltid nytänkande och stilrena, och den monokroma färgskalan och funktionella designen gör Weekday till en av våra absoluta favoriter. Deras utmärkande egenskap är att lätt kunna mixa och matcha plaggen för att hitta nya spännande outfits. Därför är det lätt att uppdatera sin egen stil i enlighet med rådande trender tack vare Weekdays fingertoppskänsla för stil och funktionalitet.

Fånga säsongens streetstyle

Denna gigant inom jeansmode är tveklöst ett märke att räkna med oavsett säsong. Hit vänder vi oss för att hitta säsongens huvudplagg. Vi är särskilt förtjusta i deras omfångsrika utbud av användbara basplagg. Oavsett om du letar efter enfärgade t-shirts i regular fit, sköna sweatshirts eller användbara tygbyxor ska du rikta blickarna hitåt. Förutom den praktiska aspekten av märkets stora urval är det lätt att trivas i den stilrena designen. Det här är kläder både för dig som gillar trygg minimalism och du som törs ta ut svängarna. Det handlar lika mycket om att våga testa något nytt som att vara sin egen stil trogen. Weekday kan konsten att leverera ett elegant uttryck och en skräddad karaktär i förening med tungt streetwear. Vi vill bara ha mer av deras förfinade och funktionella fashion!