Underkläder

Populära filter
sizes
brands
Färg
Pris
Rabatt
Material
Hållbarhet
9 574 artiklar

Damunderkläder kan indelas i fyra huvudkategorier. Först kommer vardagsunderkläder vars viktigaste egenskap är komfort. De får gärna vara i sköna naturmaterial som bomull eller bambu. Den andra gruppen innehåller lyxiga underkläder som man bär till fest eller när man tänker att någon ska få se vad man har närmast kroppen. Dessa ska vara snygga att titta på och är oftast i exklusiva material som satin och spets. Den tredje kategorin är träningsunderkläder där framförallt sport-bh:ar ingår. Deras främsta funktion är att ge stadga vid träning. Utöver detta utgör sovplagg och morgonrockar en fjärde grupp. Vårt tips är att sätta ihop sin underklädesgarderob utifrån dessa fyra kategorier och arrangera underkläderna efter kategori i garderoben så slipper man leta och fundera på vad man ska välja när man har bråttom till jobbet eller en het date.

Bekvämt eller sexigt - välj underkläder efter tillfälle

På jobbet behöver man bekväma underkläder med god passform. Välj gärna naturmaterial som andas och sitter skönt mot huden. Du behöver vardagsunderkläder i flera färger som nude, vitt och svart så att du kan matcha med övriga plagg. Inget kan bli mer fel än en bh som oavsiktligt syns under en tajt topp. När planerna för kvällen innehåller en spännande date där man förväntar sig att ta saker ett steg längre och kanske stanna över natten skulle jag ta ut svängarna rejält. Det gäller ju att imponera och framställa sig själv i bästa dager första gången man är intim med någon. Svarta satinunderkläder med spets som en halvtransparent bh med matchande stringtrosa känns exklusivt och lockande. Vill man utmana ännu mer lägger man till en strumpebandshållare eller en spetsbody. Jag skulle även stoppa ner en sexig spetsnegligé i handväskan.

Lyxa till det med sensuella underkläder

När lingerie började designas för att vara tilltalande var underkläderna ofta obekväma och otympliga. Korsetter användes för att förminska midjan och det blev svårt att andas. Med åren har dock designerna blivit mindre och anpassade för att vara bekväma och praktiska - exempelvis korsetter är idag lika vackra som bekväma att bära. Detta har lett till att lingerie under senare år har ökat i popularitet, dock kan det också förklarats med lingerie har blivit mer glamorösa och att det idag finns ett brett urval av designs och vågade färger. Dagens mode erbjuder damunderkläder och nattkläder för alla smaker och personliga stilar. Oavsett om du letar efter sexiga underkläder till ditt bröllop, julafton, alla hjärtans dag eller om du är intresserad av fina nattlinnen för att lyxa till vardagen kan du hitta det i Zalandos onlinebutik. Lingerie - sensuellt och glamoröst.

Kombinera med: