Underkläder & lingerie för dam

Populära filter
12 530 artiklar
nenaavs
nenaavs
5 artiklar

Snygga och funktionella underkläder och lingerie för dam

När det kommer till underkläder och lingerie för dam är komfort a och o. Att börja din outfit från grunden med en bekväm känsla och härliga material kommer göra all skillnad både för din bekvämlighet och din look. Här hittar du ett stort sortiment av underkläder och lingerie för dam från en mängd olika varumäken.

Att välja rätt underkläder är viktigt för din komfort. Här hittar du allt från trosor till bh:ar för en mängd olika användningsområden. Oavsett om du ammar och vill ha en funktionell amningsbehå eller om du söker en sportbehå för träningen så hittar du det i vårt stora sortiment.

Välj och vraka mellan en mängd olika stilar. Här hittar du både snygga vardagsunderkläder och sexigt lingerie till särskilda tillfällen. Även om bara du vet vad du bär under kläderna kan ett snyggt underklädes-set ge dig den där lilla extra boosten av självförtroende.

Välj rätt damunderkläder för din outfit

Att välja rätt underkläder för din outfit gör all skillnad för din bekvämlighet under dagen. För en urringad topp hittar du till exempel snygga pushupbehå:ar som lyfter dekolletaget för en fylligare look. Välj en bh med vadderade kupor för extra lyft.

För en tight topp kan du välja en t-shirt bh som är gjort i slätt material för att ge en snygg silhuett även under de tunnaste tygerna. Du hittar både bygelbehåar för extra stöd, och mjuka bh:ar för extra komfort.

Om du ammar är en bra amningsbehå grundläggande för komforten under dagen. En amningsbehå har en extra öppning för att lätt kunna amma ditt barn utan att behöva ta av dig hela bh:n. Här hittar du amningsbehåar i en mängd olika stilar. Allt från enkla och minimalistiska modeller till sexiga spetsbehåar i härliga färger.

Härliga material som känns bekväma

När det kommer till material på damunderkläder gör dessa stor skillnad för komforten och stilen. Bland annat hittar du sömlösa trosmodeller i stretchiga men tunna material som gör att troskanten inte syns under tunnare byxor.

För en extra lyxig känsla hittar du material som spets och siden, både på bh:ar och på trosor. Dessa ger både en skön känsla mot huden och en sexig look. Om du hellre satsar på en sportig stil hittar du sportbehåar i fuktavledande material som håller dig sval under svettiga träningspass samtidigt som du får ordentligt med stöd.

Mixa och matcha olika damunderkläder eller satsa på ett matchande set för att känna dig lite extra fin. Här hittar du underkläder för alla tillfällen.