Filter1

InWear
Katalog

767 artiklar

null

InWear – feminint och stilsäkert mode

Hos InWear hittar du feminint mode av hög kvalitet, som dessutom får dig att stråla av självsäkerhet. Välj bland plagg med härliga mönster och starka färger, som du kan bära såväl till jobbet som när du umgås med vännerna på stan. 

Kläder för den moderna kvinnan

Plaggens klassiska uttryck med moderna detaljer gör att du kan känna dig kvinnlig och stilsäker i kläder från InWear. Det finns alternativ för dig som föredrar stilrent mode i diskreta färger, men också för dig som gillar trendiga plagg som lyfter fram märkets danska charm, genom att ge plats åt mycket mönster och färger.

Det mixade utbudet av enkla och mer extravaganta plagg gör det enkelt att sätta ihop en trendig outfit för din dag. De olika mönstren och färgerna kan du också bära ihop för en lekfull och trendig look.

Kläderna kommer få dig att utstråla stilmedvetenhet och lekfullhet. De självsäkert feminina plaggen kommer garanterat att plocka extra stilpoäng var dagen än tar dig. 

Håll stilen på jobbet, festen och till vardags

När det vankas jobbfest eller mingel, och du vill ha en elegant men samtidigt cool outfit, kan du satsa på en stilfull klänning med ett storblommigt mönster, eller en dräkt i rosa eller orange, från InWear. Om du ska ut tillsammans med goda vänner eller på en dejt, kan du låta valet falla på en blus i svart med lyster och addera ett par stora örhängen. De eleganta klänningarna blir snygga tillsammans med ett par pumps.

För en enkel men trendig vardagsoutfit kan du bära en härlig, mönstrad blus som du matchar med ett par jeans. Har du i stället en avslappnad dag hemma finns det plagg i mjuka material som både är snygga och bekväma.