Skor

Populära filter
778 artiklar

Följ märken du gillar

Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

ECCO-skor förenar funktion och form

Skoföretaget ECCO är omtyckt för sina skor av hög kvalitet som också har en trendig eller tidlös design. Människor över hela världen använder ECCO-skor som ger trötta fötter stöd.

Skor med hög komfort är ett måste när du springer runt för att sköta dagens ärenden eller har ett jobb där du alltid är på benen. Utforska dansk design med traditioner som fortfarande är relevanta för alla skoälskare eftersom det sätter form och funktion i främsta rummet. Alla oavsett ålder kan hitta något som passar.

Hantverket är i främsta rummet

Skorna från ECCO tillverkas av leverantörer som håller hög standard, och lädret kommer från garverier som tar sitt hantverk på stort allvar. Tack vare en speciell teknik används minimalt med vatten under produktionen.

Produkterna är tillverkade i luftiga material, som låter foten andas samtidigt som väta och fukt inte kan tränga igenom. Du kan köpa skor med rejäl sula för vinterdagar med slask och is på gatorna och nätta sandaler för sommarens varma månader.

Många föredrar också att ha bekväma skor från ECCO när de utforskar terrängen ute i naturen.

Välj ECCO oavsett om du vill ha sandaler, stövlar eller sneakers

Många köper ECCO-skor när de är ute efter ett par sköna sandaler som ser nätta ut på foten och ger ordentligt med stabilitet. Sulan är uppbyggd undertill för att dämpa mot stötar. Med andra ord är skorna perfekta om du vill skona knän och höfter. De är ofta enkla att ta på tack vare en smidig kardborreknäppning. Här finns också proprare skor som loafers och snygga stövlar med högt skaft som är perfekta att kombinera till kjol eller klänning. För sneakersälskaren finns det ett uppdaterat sortiment av snygga skor i båda glada och jordnära färger som passar till jeans. Skorna finns både i dam- och herrmodeller.