Damaccessoarer

Populära filter
44 592 artiklar

Skandinaviska favoriter

Gå framåt förbi produktkarusellenGå bakåt förbi produktkarusellen
monsofi
monsofi
monsofi·

Glöm minimalistiska detaljer och återhållen enkelhet – den här säsongens damaccessoarer handlar om dekadens, djärv excentricitet och uttrycksformer med attityd.

Gör looken din egen med damaccessoarer

Den senaste smyckestrenden för kvinnor är mer åtråvärd än någonsin och har en fräsch, originell attityd till klassisk design och ett starkt inslag av vintage. Från superstora toteväskor till bälten med nitar, stora solglasögon och omaka örhängen – den här kollektionen med accessoarer för kvinnor ger oss massor av inspiration för att uppdatera våra basplagg i garderoben och skapa den omedelbara effekt vi alltid är på jakt efter. De kommande månaderna vill vi unna oss överdrivet stora väskor, metallarmband, kraftiga utsmyckade örhängen och läderryggsäckar med dekorativa mönster. Den här säsongen sparar vi inte på dramatiska detaljer.

Gå ett steg längre med accessoarer för kvinnor

Vi har länge jublat över den förvandlingseffekt rätt accessoarer för dam kan ge en dag- eller kvällsoutfit, och för närvarande är mer definitivt mer. Förnya den lilla svarta klänningen med trendiga accessoarer för kvinnor som flera lager kedjor och 90-talschokers. Djärva accessoarer för kvinnor som kraftiga bälten med pärlor tar ett fast grepp om midjan och förhöjer silhuetten. Det är inte för inte som handväskor kallas för armgodis – dessa blickfång har länge varit mittpunkten i våra outfits och den senaste designen fokuserar på proportioner och oväntade modeller med en avantgardistisk twist. Du får många att vända på huvudet med stråhattar och överdimensionerade glasögon – ju större och mer utstuderade desto bättre.

Annat av intresse: