Spetstoppar

Populära filter
188 artiklar

Spetstoppar för alla tillfällen

En spetstopp är ett basplagg som det bör finnas många av i alla garderober. Plagget finns i så många utföranden att det inte går att ha för många av dem.

Det finns spetstoppar som är som vanliga linnen, t-shirts, klänningar, långärmade tröjor, pikéer, magtröjor, bodys och underkläder. Oavsett vad du gillar och behöver finns det en spetstopp för dig.

Börja med att satsa på två stilrena toppar, en i vitt och en i svart. Med dessa kan du sedan se elegant ut i alla sammanhang. När du blivit bekväm i dessa fortsätter du att bygga upp din garderob med eleganta spetstoppar för alla tillfällen, köp till exempel mönstrade toppar, toppar i färg och toppar av olika längd och modell.

Variera din stil med olika toppar

Jobbar du på kontor matchar du en vit neutral spetstopp med en svart kostymbyxa. Har du en ledig dag kan du i stället välja en färgad modell med eller utan armar och matcha den med slitna jeans. På väg till stranden en varm sommardag är en kort spetstopp helt rätt i kombination med ett par shorts eller en kort kjol. Ska du på fest eller dejt väljer du en stilig urringad variant ihop med en pennkjol eller tenniskjol.

När du väljer spetstopp i butiken är det viktigt att du vet när och i vilka sammanhang du ska bära den. Ska du bära den när det är kallt ute bör du ha en långärmad, och ska du bära den när det är varmt kan en kort magtröjevariant fungera. Ska du bära den till fest är det viktigt att den ser stilig och elegant ut, medan det till vardags funkar med en modell som är väldigt neutral och diskret.

Att tvätta en spetstopp kräver viss försiktighet. Den får dels inte tvättas på för höga temperaturer och den måste tvättas med stor försiktighet. Kör du den med din vanliga tvätt riskerar spetsen att fastna i exempelvis en bygel från en BH och trasas sönder. Tvätta dem i stället i särskilda tvättpåsar eller samla ihop några stycken och kör dem separat.

Hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av spetstoppar

Vi har spetstoppmodellerna du söker, och hos oss finns ett brett utbud av varumärken, modeller, färger och mönster. Här kan du också hitta storlekar som passar olika typer av kroppsformer och du hittar toppar både med en tajt- eller mer vid passform. En spetstopp är alltid smickrande och ger dig en vacker kvinnlig look.