Oversized hoodies & sweatshirts

Populära filter
486 artiklar

Klä dig bekvämt i oversized hoodies och sweatshirts

Få plagg är så sköna att klä sig i som en riktigt oversized hoodie eller sweatshirt. Samtidigt som den för stora tröjan ger dig en cool look så är stilen också ledig och bekväm.

Att klä sig i plagg av oversize-storlek har sina rötter i det amerikanska street-modet och i hiphop-kulturen. Men stilen har spritt sig och sågs i slutet av 90-talet och början av 90-talet både på skejtare, snowboardåkare och hiphopartister.

Att klä sig i oversize-tröjor är nu åter inne, så oavsett vilken stil du normalt har bör du ha minst en tröja av oversize-modell i din garderob. När du väl har provat klädstilen och upptäckt hur skön den är så är det mycket troligt att du alltid vill gå i tröjor av oversize-modell.

Hitta stora huvtröjor och college-tröjor från favoritmärket

I sortimentet hittar du hoodies och sweatshirts från flera av de största varumärkena. Tröjorna finns både i neutrala enfärgade varianter, med en sportlogga eller med stilfulla tryck tänkta att fånga betraktarens uppmärksamhet.

De stora tröjorna finns i modeller för både män, kvinnor och barn. Det gör att hela familjen kan klä sig i stora tröjor om ni så vill.

Förstärk din stil med en oversized tröja

Att bära en oversized tröja signalerar både coolhet och attityd. Genom att bära tröjan kan du enkelt förstärka den stil du redan har eller skapa en helt ny.

En oversized tröja kan du matcha på många olika sätt. Önska du gå åt street- och hiphop-hållet matchar du tröjan med ett par baggy jeans och sneakers. Vill du istället skapa en nytänkande och modern lock bär du tröjan ihop med kjol, klänning eller vanliga jeans eller chinos.

Är den tröja du hittat slut i önskad storlek kan du lägga in en bevakning genom att skriva in din e-postadress. Du får då ett mejl när storleken åter finns i lager.