Shorts för dam

Populära filter
2 081 artiklar

Snygg stil under varma sommardagar med shorts för damer

När temperaruterna börjar stiga ute är det lätt att ge upp modekänslan och välja bekväma svala material. Med ett par snygga shorts för damer behöver du inte välja utan kan hålla dig både trendig och sval på samma gång.

I vårt sortiment av shorts för damer hittar du en mängd olika stilar och modeller på korta byxor. Här finns allt från sportig stil till träningen till snygga och uppklädda shorts för festen.

Filtrera din sökning på det material du letar efter för att göra shoppandet lättare. Här hittar du bland annat denimshorts, jerseyplagg och bomullstyger.

Korta byxor till både träning, vardags och fest

För ett par snygga och funktionella träningsshorts kan du välja ett par korta byxor i högpresterande material som håller dig sval och torr även när passen är svettiga. Med material som leder bort fukt från kroppen och som ventilerar håller du dig bekväm under löprundan eller på gymmet.

För avslappnade vardagar hittar du sköna jerseyshorts med resår i midjan för maximal komfort. Du kan även välja ett par klassiska denimshorts för den ultimata sommarstilen med rock-n-roll-känsla. Matcha med ett enkelt vitt linne eller en avklippt t-shirts för en fulländad look. Under varma sommarkvällar kan du klä upp dig med ett par bomullshorts med hög midja och komplettera med kilklackar för en uppklädd men sval sommarstil.

Hållbara shorts som är skonsamma för naturen

Vi har märkt flera produkter i sortimentet av shorts för damer med vår hållbarhetsmärkning. Denna visar vilka produkter som tillverkats genom miljövänliga processer och energisparande tillverkning.

Du hittar bland annat produkter som använder organiska och ekologiska material som är fria från kemikalier som är skadliga för både hud och miljö. Du hittar även produkter gjorda av återanvända material för att minska svinn och förlänga producerade materials livslängd.