Baddräkter med bygel

Populära filter
53 artiklar

Moderna och stödjande baddräkter med bygel

Baddräkter med bygel ger bysten stöd och lyft. Om du vill kunna röra dig bekvämt på stranden och i simbassängen även om bysten känns tung, då är bygel i baddräkten ett bra alternativ.

För en fylligare look kan du välja en modell med vadderade kupor. Önskar du en baddräkt med uttagbara inlägg finns också detta i olika utförande att välja och vraka mellan.

Välj en färgglad blommig baddräkt om du vill skapa en skön sommarkänsla på stranden, eller varför inte leopardmönstrat för att visa din vilda sida. Enfärgade varianter hittar du också ett hav av färgkulörer i allt från svart till grönt och knallrosa.

Att hitta den rätta passformen på baddräkter med bygel

Om du inte vill visa för mycket av dina ben kan du välja en variant med kort klänning. Det finns också möjligheter att välj en utan axelremmar om du vill fixa den perfekta solbrännan.

Detaljer som kan förbättra passformen finns också i form av justerbara axelband och varianter av bälten. En del bälten går att ställa i olika lägen vilket gör att baddräkten sitter exakt så löst eller stramande som du önskar.

Om du väntar barn finns det även mammabaddräkter som är speciellt anpassade för en växande mage. Allt för att du ska känna dig både snygg och bekväm vid stranden eller poolen.

Baddräktssortiment i bekväma och moderiktiga material

I sortimentet kan du hitta baddräkter gjorda i exempelvis materialen nylon, elastan och polyamid. Information om vilka material den specifika modellen är tillverkad i hittar du vid material & skötsel. Vissa modeller har ett transparent mönster över magen om du vill hitta den perfekta balansen mellan att visa hud men ändå känna dig bekväm. För extra stilpoäng kan du välja en variant som har volanger vid axelbanden.

Vill du framhäva din midja eller fixa den perfekta after beach looken finns det varianter med skärp där du kan välja mellan olika design. Välj även mellan dekorativa rosetter eller band som ger baddräkten unik design som sticker ut från mängden. Det går även att välja mellan spännen i olika former om du vill ha något som glittrar i solskenet.

På Zalando erbjuds en uppsjö av olika baddräkter med bygel för att du ska hitta plagget som du kan röra dig obehindrat i på stranden eller vid poolen. Det finns något för alla stilar och behov som gör att en baddräkt med bygel blir ett utmärkt komplement i garderoben.