Katalog

Populära filter
1 125 artiklar
Följ märken du gillar
Var den första att få veta om nya produkter och kollektioner från märket

Alla gillar vi Gina Tricot. Med ett skarpt fokus på modevärldens rådande trendriktningar tar varumärket fasta på samtliga av säsongens sensationer. Vi älskar att få alla catwalkens nyckelplagg i tillgängliga tappningar som enkelt mixas och matchas till lättburna favorit-looks. Här hittar vi både våra bästa basplagg och finare festkläder. Därför är detta vårt go-to märke oavsett om det vankas fest eller vardag.

Tydligt trendtänk hos Gina Tricot

Det här är high street fashion i framkant. Designprocessen hos varumärket är alltid förutspående för att kunna leverera de viktigaste objekten till dig. Detta gör att du alltid hittar nuvarande modets nyckelplagg och accessoarer i deras breda utbud. Vad vi särskilt gillar med Gina Tricot är hur deras design förenklar vår vardag. Genom ett sortiment framtaget med en finstämd fingertoppskänsla ger de den moderna och medvetna kvinnan vad hon behöver. Detta möjliggör att enkelt gå från kontoret till en afterwork utan att behöva fundera på att byta om. Med byxor och jeans i perfekt passform bygger du en bra bas, som sedan kan kompletteras med en skir blus eller trendig tröja. Bär looken till sneakers eller klacka upp med ankelboots för lite höjd.

Chict kombinerbart från Gina Tricot

Det är lätt att hitta sin personliga stil med plagg från Gina Tricot. Här finns de rätta plaggen för alla typer av stilar, oavsett om du söker en dressad business-look, är mer preppy-influerad eller föredrar mer tidlösa former. Vi gillar hur enkelt det är att mixa och matcha klassiska följeslagare i garderoben med rådande trender. Tack vare att varumärket jobbar konceptuellt med kompletta kollektioner kan vi enkelt kombinera våra favoriter. Stilen är lätt att ta till sig och präglas av lika feminina som attitydfulla siluetter. Ackompanjerat med klanderfri kvalitet kan vi inte göra annat än att älska detta magnifika modeföretag. Bejaka din trendpassion och släpp lös din inre fashionista genom att låta Gina Tricot hålla dig uppdaterad med de senaste svängningarna i modet.