Jackor & blazers för dam

Populära filter
20 748 artiklar

Håll värmen och stilen med trendiga jackor & blazers för dam

När man bor i ett land med ständigt skiftande temperatur och väder känns det ibland som att det inte går att ha för många jackor i garderoben. Om du håller med kan vi tipsa om att skrolla igenom vårt sortiment av jackor och blazers för dam. Här hittar du både tunna och tjocka jackor, kavajer och ponchos, så att du är redo för alla väderlekar och aktiviteter.

Välj själv om du vill prioritera funktionalitet med en sportig outdoorjacka, eller stil med en jacka enligt det senaste modet. Självklart finns det jackor som kombinerar både praktiska material och detaljer med en modern look så att du kan få det bästa av två världar.

Använd lager på lager med sköna skaljackor

Ett bra alternativ som håller dig varm större delen av året är skaljackor. De går både att använda på egen hand och ytterst med flera lager under. De här jackorna har ofta praktiska detaljer som rymliga fickor med dragkedja och en huva som skyddar huvudet när det kommer en oväntad regnskur. Satsa gärna på en jacka med tejpade sömmar om du vill att den ska vara extra säker mot väta.

Kolla in våra hållbara jackor

Det är alltid kul att shoppa jackor, men det blir extra kul när du kan ha gott samvete. Testa gärna att sortera jackorna med hjälp av vårt filter ”Hållbarhet”, så får du snabbt upp alla produkter som vi vill lyfta fram lite extra. De är till exempel tillverkade av återvunna material, eller så är de kontrollerade för hundratals olika kemikalier så att du vet att du får hem en schysst jacka. När du har fastnat för en produkt kan du gå in på dess produktsida och läsa mer om varför just den klassas som ett hållbart alternativ.