Overall & jumpsuit för dam

Populära filter
2 033 artiklar

Overall och jumpsuit för dam som passar alla tillfällen

Overallen eller jumpsuiten är ett roligt alternativ till den tvådelade outfiten, som dessutom går att använda var som helst, när som helst. Beroende på overallens material och utformning kan du använda den när du ska på fest, till jobbet, eller när du tar en heldag i soffan. På Zalando hittar du ett brett utbud av overaller och jumpsuits som täcker upp för samtliga tillfällen.

Till festliga evenemang kan du till exempel välja en jumpsuit i polyester, viskos, eller lyocell för en sofistikerad look. Håll outfiten elegant och stilren genom att välja en variant i svart, eller gå hela vägen och kör mönstrat. När du ska träffa kompisarna i parken passar kanske ett par traditionella hängselbyxor, eller en mer löst sittande overall i ett stretchigt tyg.

Välj en hållbar overall eller jumpsuit

När du köper din overall eller jumpsuit kan du samtidigt bidra till en mer hållbar klädindustri. I Zalandos sortiment finns ett stort antal produkter som är producerade på ett mer hållbart sätt. Till exempel kan du bidra till minskat svinn genom att välja en overall eller jumpsuit som helt eller delvis är gjord i återvunnet material. Material som återanvänds får en längre livstid och sparar energi i tillverkningsprocessen.

Du kan också välja en jumpsuit eller overall som är helt eller delvis framtagen i ekologiska material. På så vis hjälper du till att reducera mängden syntetiska bekämpningsmedel och gödningsmedel inom jordbruket. Ekologiskt jordbruk kräver dessutom mycket mindre mängder vatten, och därmed bidrar du även till att spara på jordens vattenresurser. Varumärken på Zalando tilldelas hållbarhetsmärkningar efter noggranna bedömningar från tredje part.

Oräkneliga möjligheter

En av de bästa sakerna med overaller och jumpsuits är att de ofta går att använda både på fest och till vardags. Prova att kombinera den produkt du väljer med olika sorters skor, smink och accessoarer så kommer du att upptäcka vilket mångfacetterat plagg du har att göra med. En kavaj över din jumpsuit med smala axelband och du är redo för en dag på kontoret.

Sist men inte minst har vi jumpsuiten och overallens stora potential som mysplagg. Vad är väl härligare än att glida in i en overall eller onesie i till exempel mjukt bomulls- eller fleecetyg de dagar du spenderar i soffan? På Zalando hittar du overaller och jumpsuits som passar perfekt för lata stunder, men även modeller som fungerar bra att till exempel göra yoga i.