Spetstrosor

Populära filter
338 artiklar

Lyxiga och sköna spetstrosor

Att lägga pengar på ett plagg väldigt få kommer att se kan ibland kännas tråkigt och omotiverat, och kan i stället få dig till att välja ett billigare och enklare plagg. Men i fallet spetstrosor är det väl värt att både lägga tid och pengar på att hitta de där riktigt snygga trosorna. Ett par spetstrosor får dig nämligen att känna dig lite extra fin och sensuell.

Spetstrosor finns i flera olika modeller. De allra flesta är i briefs-modell, men variationen därinom är stor. Det finns briefs med låg midja, med hög midja, briefs med string och så vidare. Vissa modeller lämnar inget åt fantasin och är väldigt genomskinliga medan andra är mer diskreta.

Att välja vilka spetstrosor du vill bära påverkas av flera aspekter. Vilken komfort vill du ha? Vilket sammanhang ska du bära dem i? Hur mycket hur är du beredd att visa? Vilken modell trivs du i och vilken prisklass vill du lägga dig på? När du har kommit fram till svaren på några eller alla av dessa frågor är det dags att välja och beställa dina nya favorittrosor.

Välj rätt trosor till rätt tillfälle

Att bygga upp en bra garderob med flera olika typer av spetstrosor är en bra idé i stället för att gå all in på enbart en modell. Ska du bära en vit klänning kommer exempelvis en svart trosa att lysa genom klänningens tyg. För sådana tillfällen är det därför bra att även ha några par vita spetstrosor i garderoben. En bra gå-till-jobbet-trosa är också bra att ha, liksom ett par förföriska till dejten med din partner. En god idé kan också vara att köpa på sig några menstrosor med spets så att månadens flytningar blir enklare att hantera.

Att tvätta sina spetstrosor kräver viss försiktighet. Att bara slänga dem i tvättkorgen och blanda dem med övrig tvätt kan få konsekvenser då spetstrosor är känsliga och kan lätt förstöras. Exempelvis kan de rivas sönder av en bygel från en BH. Läs därför tvättråden noga och tvätta dem om möjligt separat eller i en tvättpåse.

Köp dina spetstrosor hos oss på Zalando

Hos oss på Zalando hittar du ett stort utbud av spetstrosor. Vi har allt från basic-modeller till mer lyxiga sådana och besöker du vår hemsida får du en god överblick över vårt utbud. Du kan då i lugn och ro kika genom vårt stora sortiment innan du gör ditt köp. Vi kan nästan garantera att du kommer att bli väldigt nöjd med ditt köp!